VILLABOUW MARCHETTA NV

Contactgegevens VILLABOUW MARCHETTA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VILLABOUW MARCHETTA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VILLABOUW MARCHETTA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marcel Habetsln. 30 3600 Genk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-73-92-10 32-89-73-92-10

Fax (fax): 32-89-84-19-64 32-89-84-19-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VILLABOUW MARCHETTA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VILLABOUW MARCHETTA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VILLABOUW MARCHETTA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VILLABOUW MARCHETTA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VILLABOUW MARCHETTA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VILLABOUW MARCHETTA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VILLABOUW MARCHETTA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VILLABOUW MARCHETTA NV
Products information VILLABOUW MARCHETTA NV

BTW identificatienummer (tax): BE03793273925
Ondernemingsnummer: 2187896728
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VILLABOUW MARCHETTA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VILLABOUW MARCHETTA NV
(Get full report from official database of BE for VILLABOUW MARCHETTA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VILLABOUW MARCHETTA NV
Addition kinds of activities for VILLABOUW MARCHETTA NV

762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij VILLABOUW MARCHETTA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VILLABOUW MARCHETTA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VILLABOUW MARCHETTA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VILLABOUW MARCHETTA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van VILLABOUW MARCHETTA NV in sociale netwerken
Look for responds of VILLABOUW MARCHETTA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VILLABOUW MARCHETTA NV. Laat een reactie achter voor VILLABOUW MARCHETTA NV. VILLABOUW MARCHETTA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VILLABOUW MARCHETTA NV. Leave a respond for VILLABOUW MARCHETTA NV. VILLABOUW MARCHETTA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VILLABOUW MARCHETTA NV op de google maps. Adres en contacten VILLABOUW MARCHETTA NV
Location of VILLABOUW MARCHETTA NV on the google maps. Address and contacts of VILLABOUW MARCHETTA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VILLABOUW MARCHETTA NV VILLABOUW MARCHETTA NV: RICOH BELGIUM NV/SA | SBIM SA | COIFFURE MARINA | Simon R | PAUL VANAGT

Other related companies as VILLABOUW MARCHETTA NV: RICOH BELGIUM NV/SA | SBIM SA | COIFFURE MARINA | Simon R | PAUL VANAGT

VILLABOUW MARCHETTA NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VILLABOUW MARCHETTA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03793273925. Het bedrijf VILLABOUW MARCHETTA NV bevindt zich op het adres: Marcel Habetsln. 30 3600 Genk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in VILLABOUW MARCHETTA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VILLABOUW MARCHETTA NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VILLABOUW MARCHETTA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VILLABOUW MARCHETTA NV, openstaande posities, locatie van VILLABOUW MARCHETTA NV op de kaart.

VILLABOUW MARCHETTA NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VILLABOUW MARCHETTA NV, company assigned to the tax number BE03793273925. The company VILLABOUW MARCHETTA NV is located at the address: Marcel Habetsln. 30 3600 Genk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in VILLABOUW MARCHETTA NV were not found.
The main activity of VILLABOUW MARCHETTA NV is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VILLABOUW MARCHETTA NV is not available. You also can look at reviews of VILLABOUW MARCHETTA NV, open positions, location of VILLABOUW MARCHETTA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VILLABOUW MARCHETTA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VILLABOUW MARCHETTA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VILLABOUW MARCHETTA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VILLABOUW MARCHETTA NV, employees, financial statistics.