CUSTODIAM SA

Contactgegevens CUSTODIAM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUSTODIAM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUSTODIAM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 111, Rue Egide Van Ophem 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-70-64-80 32-23-70-64-80

Fax (fax): 32-23-70-64-99 32-23-70-64-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUSTODIAM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUSTODIAM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUSTODIAM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUSTODIAM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUSTODIAM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUSTODIAM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUSTODIAM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUSTODIAM SA
Products information CUSTODIAM SA

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CUSTODIAM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamonds, industrial

Profiel (profile): Diamond powder all applications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUSTODIAM SA
(Get full report from official database of BE for CUSTODIAM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUSTODIAM SA
Addition kinds of activities for CUSTODIAM SA

724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
14299906. Marmeren, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marble, crushed and broken-quarrying
35850506. Sifonen, frisdrankwater | Siphons, soda water
50640203. Radios, nec | Radios, nec
72991105. Betaald parkeren | Valet parking

Werken bij CUSTODIAM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUSTODIAM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUSTODIAM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUSTODIAM SA. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC frezer (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

 • administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

 • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

 • Pistoolspuiter (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

 • Operator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

 • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

 • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

 • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

  Type: Vaste Job

  Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

 • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: VERSTRAETE

  Type: Werfreserve

  Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

Zoek naar antwoorden van CUSTODIAM SA in sociale netwerken
Look for responds of CUSTODIAM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUSTODIAM SA. Laat een reactie achter voor CUSTODIAM SA. CUSTODIAM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUSTODIAM SA. Leave a respond for CUSTODIAM SA. CUSTODIAM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUSTODIAM SA op de google maps. Adres en contacten CUSTODIAM SA
Location of CUSTODIAM SA on the google maps. Address and contacts of CUSTODIAM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CUSTODIAM SA CUSTODIAM SA: TEN HUIZE VANHAERENS | F. PANINOTECA | REITHO | VAN PETEGHEM ARMAND REMIE | TONERCOTE

Other related companies as CUSTODIAM SA: TEN HUIZE VANHAERENS | F. PANINOTECA | REITHO | VAN PETEGHEM ARMAND REMIE | TONERCOTE

CUSTODIAM SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CUSTODIAM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf CUSTODIAM SA bevindt zich op het adres: 111, Rue Egide Van Ophem 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Profile is Diamond powder all applications. Branchecategorie is Diamonds, industrial. Producten gemaakt in CUSTODIAM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUSTODIAM SA is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUSTODIAM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUSTODIAM SA, openstaande posities, locatie van CUSTODIAM SA op de kaart.

CUSTODIAM SA is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CUSTODIAM SA, company assigned to the tax number BE08207305908. The company CUSTODIAM SA is located at the address: 111, Rue Egide Van Ophem 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Profile is Diamond powder all applications. Industry category is Diamonds, industrial. Products created in CUSTODIAM SA were not found.
The main activity of CUSTODIAM SA is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CUSTODIAM SA is not available. You also can look at reviews of CUSTODIAM SA, open positions, location of CUSTODIAM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUSTODIAM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUSTODIAM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUSTODIAM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUSTODIAM SA, employees, financial statistics.