VAN PETEGHEM ARMAND REMIE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VAN PETEGHEM ARMAND REMIE
Private companiesWater Transportation • VAN PETEGHEM ARMAND REMIE

Contactgegevens VAN PETEGHEM ARMAND REMIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN PETEGHEM ARMAND REMIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN PETEGHEM ARMAND REMIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PORTUGIEZENSTRAAT 28; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93676284 (+32-93676284) 93676284 (+32-93676284)

Fax (fax): +32 (3) 439-34-15 +32 (3) 439-34-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN PETEGHEM ARMAND REMIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN PETEGHEM ARMAND REMIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN PETEGHEM ARMAND REMIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN PETEGHEM ARMAND REMIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN PETEGHEM ARMAND REMIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN PETEGHEM ARMAND REMIE
Products information VAN PETEGHEM ARMAND REMIE

BTW identificatienummer (tax): BE04332702636
Ondernemingsnummer: 9701446533
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN PETEGHEM ARMAND REMIE
(Get full report from official database of BE for VAN PETEGHEM ARMAND REMIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN PETEGHEM ARMAND REMIE
Addition kinds of activities for VAN PETEGHEM ARMAND REMIE

508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
82210102. Universiteit | University

Werken bij VAN PETEGHEM ARMAND REMIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN PETEGHEM ARMAND REMIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN PETEGHEM ARMAND REMIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN PETEGHEM ARMAND REMIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van VAN PETEGHEM ARMAND REMIE in sociale netwerken
Look for responds of VAN PETEGHEM ARMAND REMIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN PETEGHEM ARMAND REMIE. Laat een reactie achter voor VAN PETEGHEM ARMAND REMIE. VAN PETEGHEM ARMAND REMIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN PETEGHEM ARMAND REMIE. Leave a respond for VAN PETEGHEM ARMAND REMIE. VAN PETEGHEM ARMAND REMIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN PETEGHEM ARMAND REMIE op de google maps. Adres en contacten VAN PETEGHEM ARMAND REMIE
Location of VAN PETEGHEM ARMAND REMIE on the google maps. Address and contacts of VAN PETEGHEM ARMAND REMIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN PETEGHEM ARMAND REMIE VAN PETEGHEM ARMAND REMIE: HANSSENS G. & ZN | COIFFURE LOOK | ALLEMEERSCH | Tambour N | VKW Antwerpen en Brabant vzw

Other related companies as VAN PETEGHEM ARMAND REMIE: HANSSENS G. & ZN | COIFFURE LOOK | ALLEMEERSCH | Tambour N | VKW Antwerpen en Brabant vzw

VAN PETEGHEM ARMAND REMIE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332702636. Het bedrijf VAN PETEGHEM ARMAND REMIE bevindt zich op het adres: PORTUGIEZENSTRAAT 28; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van VAN PETEGHEM ARMAND REMIE is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN PETEGHEM ARMAND REMIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, openstaande posities, locatie van VAN PETEGHEM ARMAND REMIE op de kaart.

VAN PETEGHEM ARMAND REMIE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, company assigned to the tax number BE04332702636. The company VAN PETEGHEM ARMAND REMIE is located at the address: PORTUGIEZENSTRAAT 28; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of VAN PETEGHEM ARMAND REMIE is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN PETEGHEM ARMAND REMIE is not available. You also can look at reviews of VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, open positions, location of VAN PETEGHEM ARMAND REMIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN PETEGHEM ARMAND REMIE, employees, financial statistics.