A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

Contactgegevens A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Des Pleades 73 1200 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-78-70-78 32-27-78-70-78

Fax (fax): 32-27-78-70-78 32-27-78-70-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
Products information A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE09750061035
Ondernemingsnummer: 8135894775
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
Addition kinds of activities for A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

5084. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
14110201. Diabase, dimensie-steengroeven | Diabase, dimension-quarrying
20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
20340102. Soep poeders | Soup powders
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
35110000. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
39310123. Synthesizers, muziek | Synthesizers, music
51220203. Toiletartikelen | Toilet articles
51990602. manden | Baskets
82310303. Uitleenbibliotheek | Lending library

Werken bij A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

Zoek naar antwoorden van A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Leave a respond for A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
Location of A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: Janssens Eddy | LE RANGEMENT SUR MESURE | DRUKKERIJ DE MOOR | ELECTRONIC PARTS HAMONT | GARAGE OLIESLAEGER

Other related companies as A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: Janssens Eddy | LE RANGEMENT SUR MESURE | DRUKKERIJ DE MOOR | ELECTRONIC PARTS HAMONT | GARAGE OLIESLAEGER

A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09750061035. Het bedrijf A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Avenue Des Pleades 73 1200 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA op de kaart.

A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is a company, that was registered 1993 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE09750061035. The company A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is located at the address: Avenue Des Pleades 73 1200 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA were not found.
The main activity of A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, open positions, location of A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, employees, financial statistics.