ELECTRONIC PARTS HAMONT

Contactgegevens ELECTRONIC PARTS HAMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRONIC PARTS HAMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRONIC PARTS HAMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 8; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11448323 (+32-11448323) 11448323 (+32-11448323)

Fax (fax): +32 (81) 383-12-44 +32 (81) 383-12-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRONIC PARTS HAMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRONIC PARTS HAMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRONIC PARTS HAMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRONIC PARTS HAMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRONIC PARTS HAMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRONIC PARTS HAMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRONIC PARTS HAMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRONIC PARTS HAMONT
Products information ELECTRONIC PARTS HAMONT

BTW identificatienummer (tax): BE08093872070
Ondernemingsnummer: 5532684326
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ELECTRONIC PARTS HAMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRONIC PARTS HAMONT
(Get full report from official database of BE for ELECTRONIC PARTS HAMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRONIC PARTS HAMONT
Addition kinds of activities for ELECTRONIC PARTS HAMONT

4925. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
202100. Creamery boter | Creamery butter
265603. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
32110304. Structurele glas | Structural glass
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
51530204. Soja bonen | Soybeans

Werken bij ELECTRONIC PARTS HAMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRONIC PARTS HAMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRONIC PARTS HAMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRONIC PARTS HAMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

Zoek naar antwoorden van ELECTRONIC PARTS HAMONT in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRONIC PARTS HAMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRONIC PARTS HAMONT. Laat een reactie achter voor ELECTRONIC PARTS HAMONT. ELECTRONIC PARTS HAMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRONIC PARTS HAMONT. Leave a respond for ELECTRONIC PARTS HAMONT. ELECTRONIC PARTS HAMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRONIC PARTS HAMONT op de google maps. Adres en contacten ELECTRONIC PARTS HAMONT
Location of ELECTRONIC PARTS HAMONT on the google maps. Address and contacts of ELECTRONIC PARTS HAMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRONIC PARTS HAMONT ELECTRONIC PARTS HAMONT: BENEVINS | Wartique M | FA. ROYAL MIDLAND | ECO PIANO'S | Albregts A

Other related companies as ELECTRONIC PARTS HAMONT: BENEVINS | Wartique M | FA. ROYAL MIDLAND | ECO PIANO'S | Albregts A

ELECTRONIC PARTS HAMONT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRONIC PARTS HAMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093872070. Het bedrijf ELECTRONIC PARTS HAMONT bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 8; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken. Producten gemaakt in ELECTRONIC PARTS HAMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRONIC PARTS HAMONT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRONIC PARTS HAMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRONIC PARTS HAMONT, openstaande posities, locatie van ELECTRONIC PARTS HAMONT op de kaart.

ELECTRONIC PARTS HAMONT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRONIC PARTS HAMONT, company assigned to the tax number BE08093872070. The company ELECTRONIC PARTS HAMONT is located at the address: BOSSTRAAT 8; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken. Products created in ELECTRONIC PARTS HAMONT were not found.
The main activity of ELECTRONIC PARTS HAMONT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRONIC PARTS HAMONT is not available. You also can look at reviews of ELECTRONIC PARTS HAMONT, open positions, location of ELECTRONIC PARTS HAMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRONIC PARTS HAMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRONIC PARTS HAMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRONIC PARTS HAMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRONIC PARTS HAMONT, employees, financial statistics.