HUIS 'T ZEBRAPADJE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • HUIS 'T ZEBRAPADJE
Private companiesInsurance Carriers • HUIS 'T ZEBRAPADJE

Contactgegevens HUIS 'T ZEBRAPADJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T ZEBRAPADJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T ZEBRAPADJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELFNOVEMBERSTRAAT 34; 9030; GENT, België

Telefoon (phone): 92364453 (+32-92364453) 92364453 (+32-92364453)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T ZEBRAPADJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T ZEBRAPADJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T ZEBRAPADJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T ZEBRAPADJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T ZEBRAPADJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T ZEBRAPADJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T ZEBRAPADJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T ZEBRAPADJE
Products information HUIS 'T ZEBRAPADJE

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HUIS 'T ZEBRAPADJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T ZEBRAPADJE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T ZEBRAPADJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T ZEBRAPADJE
Addition kinds of activities for HUIS 'T ZEBRAPADJE

504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
27540503. Periodieken: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Periodicals: gravure printing, not published on site
36330000. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order

Werken bij HUIS 'T ZEBRAPADJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T ZEBRAPADJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T ZEBRAPADJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T ZEBRAPADJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T ZEBRAPADJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T ZEBRAPADJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T ZEBRAPADJE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T ZEBRAPADJE. HUIS 'T ZEBRAPADJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T ZEBRAPADJE. Leave a respond for HUIS 'T ZEBRAPADJE. HUIS 'T ZEBRAPADJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T ZEBRAPADJE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T ZEBRAPADJE
Location of HUIS 'T ZEBRAPADJE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T ZEBRAPADJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T ZEBRAPADJE HUIS 'T ZEBRAPADJE: TROPEXIM | LA BI | FIAT/BUGA ITAL AUTO | Europe Artisants | FREDERIC SEYNAEVE

Other related companies as HUIS 'T ZEBRAPADJE: TROPEXIM | LA BI | FIAT/BUGA ITAL AUTO | Europe Artisants | FREDERIC SEYNAEVE

HUIS 'T ZEBRAPADJE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T ZEBRAPADJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf HUIS 'T ZEBRAPADJE bevindt zich op het adres: ELFNOVEMBERSTRAAT 34; 9030; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in HUIS 'T ZEBRAPADJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T ZEBRAPADJE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T ZEBRAPADJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T ZEBRAPADJE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T ZEBRAPADJE op de kaart.

HUIS 'T ZEBRAPADJE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T ZEBRAPADJE, company assigned to the tax number BE08303985595. The company HUIS 'T ZEBRAPADJE is located at the address: ELFNOVEMBERSTRAAT 34; 9030; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in HUIS 'T ZEBRAPADJE were not found.
The main activity of HUIS 'T ZEBRAPADJE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T ZEBRAPADJE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T ZEBRAPADJE, open positions, location of HUIS 'T ZEBRAPADJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T ZEBRAPADJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T ZEBRAPADJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T ZEBRAPADJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T ZEBRAPADJE, employees, financial statistics.