FIAT/BUGA ITAL AUTO

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • FIAT/BUGA ITAL AUTO
Private companiesInsurance Carriers • FIAT/BUGA ITAL AUTO

Contactgegevens FIAT/BUGA ITAL AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIAT/BUGA ITAL AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIAT/BUGA ITAL AUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krijgsbaan 5-7; 2110; Wijnegem, België

Telefoon (phone): 03 355 49 80 (+32-03 355 49 80) 03 355 49 80 (+32-03 355 49 80)

Fax (fax): +32 (53) 125-56-84 +32 (53) 125-56-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIAT/BUGA ITAL AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIAT/BUGA ITAL AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIAT/BUGA ITAL AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIAT/BUGA ITAL AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIAT/BUGA ITAL AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIAT/BUGA ITAL AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIAT/BUGA ITAL AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIAT/BUGA ITAL AUTO
Products information FIAT/BUGA ITAL AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE03184631347
Ondernemingsnummer: 8777496337
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FIAT/BUGA ITAL AUTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIAT/BUGA ITAL AUTO
(Get full report from official database of BE for FIAT/BUGA ITAL AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIAT/BUGA ITAL AUTO
Addition kinds of activities for FIAT/BUGA ITAL AUTO

5092. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
22619900. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij FIAT/BUGA ITAL AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIAT/BUGA ITAL AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIAT/BUGA ITAL AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIAT/BUGA ITAL AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van FIAT/BUGA ITAL AUTO in sociale netwerken
Look for responds of FIAT/BUGA ITAL AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIAT/BUGA ITAL AUTO. Laat een reactie achter voor FIAT/BUGA ITAL AUTO. FIAT/BUGA ITAL AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIAT/BUGA ITAL AUTO. Leave a respond for FIAT/BUGA ITAL AUTO. FIAT/BUGA ITAL AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIAT/BUGA ITAL AUTO op de google maps. Adres en contacten FIAT/BUGA ITAL AUTO
Location of FIAT/BUGA ITAL AUTO on the google maps. Address and contacts of FIAT/BUGA ITAL AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come FIAT/BUGA ITAL AUTO FIAT/BUGA ITAL AUTO: MECA MOOVE | HUNKEM?LLER | J. BUHART | CHR. IMBRECHTS | Belgian Business Group

Other related companies as FIAT/BUGA ITAL AUTO: MECA MOOVE | HUNKEM?LLER | J. BUHART | CHR. IMBRECHTS | Belgian Business Group

FIAT/BUGA ITAL AUTO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIAT/BUGA ITAL AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03184631347. Het bedrijf FIAT/BUGA ITAL AUTO bevindt zich op het adres: Krijgsbaan 5-7; 2110; Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in FIAT/BUGA ITAL AUTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIAT/BUGA ITAL AUTO is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIAT/BUGA ITAL AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIAT/BUGA ITAL AUTO, openstaande posities, locatie van FIAT/BUGA ITAL AUTO op de kaart.

FIAT/BUGA ITAL AUTO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIAT/BUGA ITAL AUTO, company assigned to the tax number BE03184631347. The company FIAT/BUGA ITAL AUTO is located at the address: Krijgsbaan 5-7; 2110; Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in FIAT/BUGA ITAL AUTO were not found.
The main activity of FIAT/BUGA ITAL AUTO is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FIAT/BUGA ITAL AUTO is not available. You also can look at reviews of FIAT/BUGA ITAL AUTO, open positions, location of FIAT/BUGA ITAL AUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIAT/BUGA ITAL AUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIAT/BUGA ITAL AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIAT/BUGA ITAL AUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIAT/BUGA ITAL AUTO, employees, financial statistics.