FA. VAN LOOCKE

Contactgegevens FA. VAN LOOCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN LOOCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN LOOCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUELLINSTRAAT 47; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32272738 32272738

Fax (fax): +32 (51) 856-13-83 +32 (51) 856-13-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN LOOCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN LOOCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN LOOCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN LOOCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN LOOCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN LOOCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN LOOCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN LOOCKE
Products information FA. VAN LOOCKE

BTW identificatienummer (tax): BE02619110107
Ondernemingsnummer: 3902038574
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FA. VAN LOOCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN LOOCKE
(Get full report from official database of BE for FA. VAN LOOCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN LOOCKE
Addition kinds of activities for FA. VAN LOOCKE

354701. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
02519900. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
36480105. Fontein verlichting fixtures | Fountain lighting fixtures
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
45810102. Luchthaven hangar verhuur | Airport hangar rental
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
80110107. zenuwarts | Neurologist

Werken bij FA. VAN LOOCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN LOOCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN LOOCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN LOOCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van FA. VAN LOOCKE in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN LOOCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN LOOCKE. Laat een reactie achter voor FA. VAN LOOCKE. FA. VAN LOOCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN LOOCKE. Leave a respond for FA. VAN LOOCKE. FA. VAN LOOCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN LOOCKE op de google maps. Adres en contacten FA. VAN LOOCKE
Location of FA. VAN LOOCKE on the google maps. Address and contacts of FA. VAN LOOCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN LOOCKE FA. VAN LOOCKE: NETTY-CLEAN | Tremellin Centr vr Natuurgeneeswijzen | ZONE ROUGE MOTO | F. VAN SWYGENHOVEN | ANDRE VANHELLEMONT

Other related companies as FA. VAN LOOCKE: NETTY-CLEAN | Tremellin Centr vr Natuurgeneeswijzen | ZONE ROUGE MOTO | F. VAN SWYGENHOVEN | ANDRE VANHELLEMONT

FA. VAN LOOCKE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN LOOCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02619110107. Het bedrijf FA. VAN LOOCKE bevindt zich op het adres: QUELLINSTRAAT 47; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in FA. VAN LOOCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VAN LOOCKE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN LOOCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN LOOCKE, openstaande posities, locatie van FA. VAN LOOCKE op de kaart.

FA. VAN LOOCKE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN LOOCKE, company assigned to the tax number BE02619110107. The company FA. VAN LOOCKE is located at the address: QUELLINSTRAAT 47; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in FA. VAN LOOCKE were not found.
The main activity of FA. VAN LOOCKE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN LOOCKE is not available. You also can look at reviews of FA. VAN LOOCKE, open positions, location of FA. VAN LOOCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN LOOCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN LOOCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN LOOCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN LOOCKE, employees, financial statistics.