F. VAN SWYGENHOVEN

Contactgegevens F. VAN SWYGENHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. VAN SWYGENHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. VAN SWYGENHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DIJCKLAAN 15; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11254044 (+32-11254044) 11254044 (+32-11254044)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. VAN SWYGENHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. VAN SWYGENHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. VAN SWYGENHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. VAN SWYGENHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. VAN SWYGENHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. VAN SWYGENHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. VAN SWYGENHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. VAN SWYGENHOVEN
Products information F. VAN SWYGENHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. VAN SWYGENHOVEN
(Get full report from official database of BE for F. VAN SWYGENHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. VAN SWYGENHOVEN
Addition kinds of activities for F. VAN SWYGENHOVEN

5984. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
17310000. Elektrisch werk | Electrical work
22629901. Kalendering: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Calendering: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
51490302. Aroma's en geuren | Flavourings and fragrances
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
87480204. Verkeersconsultant | Traffic consultant

Werken bij F. VAN SWYGENHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. VAN SWYGENHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. VAN SWYGENHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. VAN SWYGENHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van F. VAN SWYGENHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of F. VAN SWYGENHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. VAN SWYGENHOVEN. Laat een reactie achter voor F. VAN SWYGENHOVEN. F. VAN SWYGENHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. VAN SWYGENHOVEN. Leave a respond for F. VAN SWYGENHOVEN. F. VAN SWYGENHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. VAN SWYGENHOVEN op de google maps. Adres en contacten F. VAN SWYGENHOVEN
Location of F. VAN SWYGENHOVEN on the google maps. Address and contacts of F. VAN SWYGENHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come F. VAN SWYGENHOVEN F. VAN SWYGENHOVEN: RESTO BARBIEUX | VAN GELUWE L-WILLE NV | MAURITS PELEMAN | Ets Raymond | LEYSEN WIM

Other related companies as F. VAN SWYGENHOVEN: RESTO BARBIEUX | VAN GELUWE L-WILLE NV | MAURITS PELEMAN | Ets Raymond | LEYSEN WIM

F. VAN SWYGENHOVEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. VAN SWYGENHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf F. VAN SWYGENHOVEN bevindt zich op het adres: VAN DIJCKLAAN 15; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van F. VAN SWYGENHOVEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. VAN SWYGENHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. VAN SWYGENHOVEN, openstaande posities, locatie van F. VAN SWYGENHOVEN op de kaart.

F. VAN SWYGENHOVEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. VAN SWYGENHOVEN, company assigned to the tax number BE01486419677. The company F. VAN SWYGENHOVEN is located at the address: VAN DIJCKLAAN 15; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of F. VAN SWYGENHOVEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F. VAN SWYGENHOVEN is not available. You also can look at reviews of F. VAN SWYGENHOVEN, open positions, location of F. VAN SWYGENHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. VAN SWYGENHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. VAN SWYGENHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. VAN SWYGENHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. VAN SWYGENHOVEN, employees, financial statistics.