CHOCOLATERIE VAN HECKE

Contactgegevens CHOCOLATERIE VAN HECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLATERIE VAN HECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLATERIE VAN HECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOESTRAAT 42; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92254357 (+32-92254357) 92254357 (+32-92254357)

Fax (fax): +32 (19) 494-67-10 +32 (19) 494-67-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLATERIE VAN HECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLATERIE VAN HECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLATERIE VAN HECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLATERIE VAN HECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLATERIE VAN HECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLATERIE VAN HECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLATERIE VAN HECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLATERIE VAN HECKE
Products information CHOCOLATERIE VAN HECKE

BTW identificatienummer (tax): BE05083618164
Ondernemingsnummer: 8622039794
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CHOCOLATERIE VAN HECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLATERIE VAN HECKE
(Get full report from official database of BE for CHOCOLATERIE VAN HECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLATERIE VAN HECKE
Addition kinds of activities for CHOCOLATERIE VAN HECKE

355501. Drukpersen | Printing presses
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
22980306. Slings, touw | Slings, rope
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
36529903. Master records of tapes, voorbereiding van | Master records or tapes, preparation of
38429916. stofmaskers | Respirators
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
73749902. Data processing service | Data processing service
82999913. Religieuze school | Religious school

Werken bij CHOCOLATERIE VAN HECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLATERIE VAN HECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLATERIE VAN HECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLATERIE VAN HECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van CHOCOLATERIE VAN HECKE in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLATERIE VAN HECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLATERIE VAN HECKE. Laat een reactie achter voor CHOCOLATERIE VAN HECKE. CHOCOLATERIE VAN HECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLATERIE VAN HECKE. Leave a respond for CHOCOLATERIE VAN HECKE. CHOCOLATERIE VAN HECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLATERIE VAN HECKE op de google maps. Adres en contacten CHOCOLATERIE VAN HECKE
Location of CHOCOLATERIE VAN HECKE on the google maps. Address and contacts of CHOCOLATERIE VAN HECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLATERIE VAN HECKE CHOCOLATERIE VAN HECKE: TURNKRING RATS | HEMA | PETER VAN KERKHOVE | BINCKOM & FILS | L.E.S.

Other related companies as CHOCOLATERIE VAN HECKE: TURNKRING RATS | HEMA | PETER VAN KERKHOVE | BINCKOM & FILS | L.E.S.

CHOCOLATERIE VAN HECKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLATERIE VAN HECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05083618164. Het bedrijf CHOCOLATERIE VAN HECKE bevindt zich op het adres: KOESTRAAT 42; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in CHOCOLATERIE VAN HECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOCOLATERIE VAN HECKE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLATERIE VAN HECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLATERIE VAN HECKE, openstaande posities, locatie van CHOCOLATERIE VAN HECKE op de kaart.

CHOCOLATERIE VAN HECKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLATERIE VAN HECKE, company assigned to the tax number BE05083618164. The company CHOCOLATERIE VAN HECKE is located at the address: KOESTRAAT 42; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in CHOCOLATERIE VAN HECKE were not found.
The main activity of CHOCOLATERIE VAN HECKE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLATERIE VAN HECKE is not available. You also can look at reviews of CHOCOLATERIE VAN HECKE, open positions, location of CHOCOLATERIE VAN HECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLATERIE VAN HECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLATERIE VAN HECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLATERIE VAN HECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLATERIE VAN HECKE, employees, financial statistics.