BAKKERIJ SIRE HAELEWYN

Contactgegevens BAKKERIJ SIRE HAELEWYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ SIRE HAELEWYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ SIRE HAELEWYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COMPAENSSTRAAT 16; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33244081 (+32-33244081) 33244081 (+32-33244081)

Fax (fax): +32 (69) 771-93-93 +32 (69) 771-93-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ SIRE HAELEWYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ SIRE HAELEWYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ SIRE HAELEWYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ SIRE HAELEWYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ SIRE HAELEWYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ SIRE HAELEWYN
Products information BAKKERIJ SIRE HAELEWYN

BTW identificatienummer (tax): BE05159423828
Ondernemingsnummer: 4747161865
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BAKKERIJ SIRE HAELEWYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ SIRE HAELEWYN
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ SIRE HAELEWYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ SIRE HAELEWYN
Addition kinds of activities for BAKKERIJ SIRE HAELEWYN

152201. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
22210500. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
34239924. Stonecutters 'handgereedschap | Stonecutters' hand tools

Werken bij BAKKERIJ SIRE HAELEWYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ SIRE HAELEWYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ SIRE HAELEWYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ SIRE HAELEWYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ SIRE HAELEWYN in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ SIRE HAELEWYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ SIRE HAELEWYN. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ SIRE HAELEWYN. BAKKERIJ SIRE HAELEWYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ SIRE HAELEWYN. Leave a respond for BAKKERIJ SIRE HAELEWYN. BAKKERIJ SIRE HAELEWYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ SIRE HAELEWYN op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ SIRE HAELEWYN
Location of BAKKERIJ SIRE HAELEWYN on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ SIRE HAELEWYN

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ SIRE HAELEWYN BAKKERIJ SIRE HAELEWYN: DANIثLLE BOURIVAIN | CHARMILLE (LA) | Schroeders F | HUBERT SMEETS | Club Loisirs et Vacances

Other related companies as BAKKERIJ SIRE HAELEWYN: DANIثLLE BOURIVAIN | CHARMILLE (LA) | Schroeders F | HUBERT SMEETS | Club Loisirs et Vacances

BAKKERIJ SIRE HAELEWYN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05159423828. Het bedrijf BAKKERIJ SIRE HAELEWYN bevindt zich op het adres: COMPAENSSTRAAT 16; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ SIRE HAELEWYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ SIRE HAELEWYN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ SIRE HAELEWYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ SIRE HAELEWYN op de kaart.

BAKKERIJ SIRE HAELEWYN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, company assigned to the tax number BE05159423828. The company BAKKERIJ SIRE HAELEWYN is located at the address: COMPAENSSTRAAT 16; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ SIRE HAELEWYN were not found.
The main activity of BAKKERIJ SIRE HAELEWYN is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ SIRE HAELEWYN is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, open positions, location of BAKKERIJ SIRE HAELEWYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ SIRE HAELEWYN, employees, financial statistics.