HUBERT SMEETS

Contactgegevens HUBERT SMEETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT SMEETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT SMEETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISSTRAAT 59; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12456302 (+32-12456302) 12456302 (+32-12456302)

Fax (fax): +32 (11) 682-35-35 +32 (11) 682-35-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT SMEETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT SMEETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT SMEETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT SMEETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT SMEETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT SMEETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT SMEETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT SMEETS
Products information HUBERT SMEETS

BTW identificatienummer (tax): BE01496856689
Ondernemingsnummer: 1788818359
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HUBERT SMEETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT SMEETS
(Get full report from official database of BE for HUBERT SMEETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT SMEETS
Addition kinds of activities for HUBERT SMEETS

679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
899900. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
51530203. Bonen, unshelled | Beans, unshelled
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij HUBERT SMEETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT SMEETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT SMEETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT SMEETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Finance

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

 • Operatoren (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: t-interim Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

 • Cnc Operator (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

 • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

 • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

 • Wegenwerkers (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Q [email protected] – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: PUUUR TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

 • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VSD TRADING

  Type: Vaste Job

  Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van HUBERT SMEETS in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT SMEETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT SMEETS. Laat een reactie achter voor HUBERT SMEETS. HUBERT SMEETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT SMEETS. Leave a respond for HUBERT SMEETS. HUBERT SMEETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT SMEETS op de google maps. Adres en contacten HUBERT SMEETS
Location of HUBERT SMEETS on the google maps. Address and contacts of HUBERT SMEETS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT SMEETS HUBERT SMEETS: FLPOLLET SA | FLEURISTERIE DE VIVEGNIS | Airbrush-Art | P. OOGHE | RESTAURANT LE LIBERTY

Other related companies as HUBERT SMEETS: FLPOLLET SA | FLEURISTERIE DE VIVEGNIS | Airbrush-Art | P. OOGHE | RESTAURANT LE LIBERTY

HUBERT SMEETS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT SMEETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01496856689. Het bedrijf HUBERT SMEETS bevindt zich op het adres: SMISSTRAAT 59; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Varkenskwekers. Producten gemaakt in HUBERT SMEETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT SMEETS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT SMEETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT SMEETS, openstaande posities, locatie van HUBERT SMEETS op de kaart.

HUBERT SMEETS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT SMEETS, company assigned to the tax number BE01496856689. The company HUBERT SMEETS is located at the address: SMISSTRAAT 59; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Varkenskwekers. Products created in HUBERT SMEETS were not found.
The main activity of HUBERT SMEETS is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT SMEETS is not available. You also can look at reviews of HUBERT SMEETS, open positions, location of HUBERT SMEETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT SMEETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT SMEETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT SMEETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT SMEETS, employees, financial statistics.