Bierstekerij Volkswelvaart NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Bierstekerij Volkswelvaart NV
Private companiesAgricultural Services • Bierstekerij Volkswelvaart NV

Contactgegevens Bierstekerij Volkswelvaart NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bierstekerij Volkswelvaart NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bierstekerij Volkswelvaart NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Helststraat 18; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 887 98 01 (+32-03 887 98 01) 03 887 98 01 (+32-03 887 98 01)

Fax (fax): 03 877 58 53 (+32-03 877 58 53) 03 877 58 53 (+32-03 877 58 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bierstekerij Volkswelvaart NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bierstekerij Volkswelvaart NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bierstekerij Volkswelvaart NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bierstekerij Volkswelvaart NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bierstekerij Volkswelvaart NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bierstekerij Volkswelvaart NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bierstekerij Volkswelvaart NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bierstekerij Volkswelvaart NV
Products information Bierstekerij Volkswelvaart NV

BTW identificatienummer (tax): BE09145263671
Ondernemingsnummer: 3441986083
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Beer & ale - Dealers

Product categorie (product category): Breweries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bierstekerij Volkswelvaart NV
(Get full report from official database of BE for Bierstekerij Volkswelvaart NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bierstekerij Volkswelvaart NV
Addition kinds of activities for Bierstekerij Volkswelvaart NV

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
10990201. Rhodium ertswinning | Rhodium ore mining
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
50130117. Veiligheidsriemen | Seat belts

Werken bij Bierstekerij Volkswelvaart NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bierstekerij Volkswelvaart NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bierstekerij Volkswelvaart NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bierstekerij Volkswelvaart NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Bierstekerij Volkswelvaart NV in sociale netwerken
Look for responds of Bierstekerij Volkswelvaart NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bierstekerij Volkswelvaart NV. Laat een reactie achter voor Bierstekerij Volkswelvaart NV. Bierstekerij Volkswelvaart NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bierstekerij Volkswelvaart NV. Leave a respond for Bierstekerij Volkswelvaart NV. Bierstekerij Volkswelvaart NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bierstekerij Volkswelvaart NV op de google maps. Adres en contacten Bierstekerij Volkswelvaart NV
Location of Bierstekerij Volkswelvaart NV on the google maps. Address and contacts of Bierstekerij Volkswelvaart NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bierstekerij Volkswelvaart NV Bierstekerij Volkswelvaart NV: FLPAREDIS H | LIGENA (LIBRIS sa) ESPACE LOUISE SA | K.W.S. OUDENBURG | PETER VAN PRAAG | ALINE JASSOGNE

Other related companies as Bierstekerij Volkswelvaart NV: FLPAREDIS H | LIGENA (LIBRIS sa) ESPACE LOUISE SA | K.W.S. OUDENBURG | PETER VAN PRAAG | ALINE JASSOGNE

Bierstekerij Volkswelvaart NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bierstekerij Volkswelvaart NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09145263671. Het bedrijf Bierstekerij Volkswelvaart NV bevindt zich op het adres: Helststraat 18; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Breweries. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers.
De hoofdactiviteit van Bierstekerij Volkswelvaart NV is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bierstekerij Volkswelvaart NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bierstekerij Volkswelvaart NV, openstaande posities, locatie van Bierstekerij Volkswelvaart NV op de kaart.

Bierstekerij Volkswelvaart NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bierstekerij Volkswelvaart NV, company assigned to the tax number BE09145263671. The company Bierstekerij Volkswelvaart NV is located at the address: Helststraat 18; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Breweries. List of products are Beer & ale - Dealers.
The main activity of Bierstekerij Volkswelvaart NV is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bierstekerij Volkswelvaart NV is not available. You also can look at reviews of Bierstekerij Volkswelvaart NV, open positions, location of Bierstekerij Volkswelvaart NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bierstekerij Volkswelvaart NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bierstekerij Volkswelvaart NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bierstekerij Volkswelvaart NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bierstekerij Volkswelvaart NV, employees, financial statistics.