ALINE JASSOGNE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ALINE JASSOGNE

Contactgegevens ALINE JASSOGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALINE JASSOGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALINE JASSOGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE TUMELAIRE 71; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71325637 (+32-71325637) 71325637 (+32-71325637)

Fax (fax): +32 (69) 998-74-23 +32 (69) 998-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALINE JASSOGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALINE JASSOGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALINE JASSOGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALINE JASSOGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALINE JASSOGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALINE JASSOGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALINE JASSOGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALINE JASSOGNE
Products information ALINE JASSOGNE

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALINE JASSOGNE
(Get full report from official database of BE for ALINE JASSOGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALINE JASSOGNE
Addition kinds of activities for ALINE JASSOGNE

26530000. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
38220605. Oventemperatuurregelaars, niet-industrieel type | Oven temperature controls, non-industrial type
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire

Werken bij ALINE JASSOGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALINE JASSOGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALINE JASSOGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALINE JASSOGNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

 • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

 • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

 • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

 • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

 • Jobstudent administratie (MOLLEM)

  Regio: MOLLEM

  Bedrijf: Agilitas Asse

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

 • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Pearson Benelux

  Type: Studentenjob

  Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

 • Civiele Expert (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

 • Projectleider hout (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

 • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

 • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van ALINE JASSOGNE in sociale netwerken
Look for responds of ALINE JASSOGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALINE JASSOGNE. Laat een reactie achter voor ALINE JASSOGNE. ALINE JASSOGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALINE JASSOGNE. Leave a respond for ALINE JASSOGNE. ALINE JASSOGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALINE JASSOGNE op de google maps. Adres en contacten ALINE JASSOGNE
Location of ALINE JASSOGNE on the google maps. Address and contacts of ALINE JASSOGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALINE JASSOGNE ALINE JASSOGNE: HUIS VERMINI | Luys J | P?DALIER MOSAN CYCLOTOUR. | Grill de la Clouse | HALLET

Other related companies as ALINE JASSOGNE: HUIS VERMINI | Luys J | P?DALIER MOSAN CYCLOTOUR. | Grill de la Clouse | HALLET

ALINE JASSOGNE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALINE JASSOGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf ALINE JASSOGNE bevindt zich op het adres: RUE EMILE TUMELAIRE 71; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ALINE JASSOGNE is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALINE JASSOGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALINE JASSOGNE, openstaande posities, locatie van ALINE JASSOGNE op de kaart.

ALINE JASSOGNE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALINE JASSOGNE, company assigned to the tax number BE04107482910. The company ALINE JASSOGNE is located at the address: RUE EMILE TUMELAIRE 71; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ALINE JASSOGNE is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALINE JASSOGNE is not available. You also can look at reviews of ALINE JASSOGNE, open positions, location of ALINE JASSOGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALINE JASSOGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALINE JASSOGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALINE JASSOGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALINE JASSOGNE, employees, financial statistics.