Vangrootloon Bakkerij NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Vangrootloon Bakkerij NV
Private companiesAgricultural Services • Vangrootloon Bakkerij NV

Contactgegevens Vangrootloon Bakkerij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vangrootloon Bakkerij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vangrootloon Bakkerij NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schurhovenveld 1014 3800 Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

Fax (fax): 12 (+32-12) 12 (+32-12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vangrootloon Bakkerij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vangrootloon Bakkerij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vangrootloon Bakkerij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vangrootloon Bakkerij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vangrootloon Bakkerij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vangrootloon Bakkerij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vangrootloon Bakkerij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vangrootloon Bakkerij NV
Products information Vangrootloon Bakkerij NV

BTW identificatienummer (tax): BE02515838623
Ondernemingsnummer: 8659118652
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 873,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Fresh bread and pastry; Rolls; Special cakes

Product categorie (product category): Bread And Special Bread

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vangrootloon Bakkerij NV
(Get full report from official database of BE for Vangrootloon Bakkerij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vangrootloon Bakkerij NV
Addition kinds of activities for Vangrootloon Bakkerij NV

31720101. billfolds | Billfolds
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
50630213. Receptacles, electric | Receptacles, electrical
72990100. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
83999904. Fondsverhogende organisatie, zonder kosten | Fund raising organization, non-fee basis

Werken bij Vangrootloon Bakkerij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vangrootloon Bakkerij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vangrootloon Bakkerij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vangrootloon Bakkerij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van Vangrootloon Bakkerij NV in sociale netwerken
Look for responds of Vangrootloon Bakkerij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vangrootloon Bakkerij NV. Laat een reactie achter voor Vangrootloon Bakkerij NV. Vangrootloon Bakkerij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vangrootloon Bakkerij NV. Leave a respond for Vangrootloon Bakkerij NV. Vangrootloon Bakkerij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vangrootloon Bakkerij NV op de google maps. Adres en contacten Vangrootloon Bakkerij NV
Location of Vangrootloon Bakkerij NV on the google maps. Address and contacts of Vangrootloon Bakkerij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vangrootloon Bakkerij NV Vangrootloon Bakkerij NV: DECORVAN | JAMAICA FLOR | MINI-REPAIR | SUPERCARS | ODILLE DELADRIERE

Other related companies as Vangrootloon Bakkerij NV: DECORVAN | JAMAICA FLOR | MINI-REPAIR | SUPERCARS | ODILLE DELADRIERE

Vangrootloon Bakkerij NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vangrootloon Bakkerij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02515838623. Het bedrijf Vangrootloon Bakkerij NV bevindt zich op het adres: Schurhovenveld 1014 3800 Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 873,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bread And Special Bread. Lijst met producten zijn Fresh bread and pastry; Rolls; Special cakes.
De hoofdactiviteit van Vangrootloon Bakkerij NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vangrootloon Bakkerij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vangrootloon Bakkerij NV, openstaande posities, locatie van Vangrootloon Bakkerij NV op de kaart.

Vangrootloon Bakkerij NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vangrootloon Bakkerij NV, company assigned to the tax number BE02515838623. The company Vangrootloon Bakkerij NV is located at the address: Schurhovenveld 1014 3800 Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 873,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bread And Special Bread. List of products are Fresh bread and pastry; Rolls; Special cakes.
The main activity of Vangrootloon Bakkerij NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vangrootloon Bakkerij NV is not available. You also can look at reviews of Vangrootloon Bakkerij NV, open positions, location of Vangrootloon Bakkerij NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vangrootloon Bakkerij NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vangrootloon Bakkerij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vangrootloon Bakkerij NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vangrootloon Bakkerij NV, employees, financial statistics.