MINI-REPAIR

Contactgegevens MINI-REPAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MINI-REPAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MINI-REPAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADEGEMSTRAAT 48; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15262135 (+32-15262135) 15262135 (+32-15262135)

Fax (fax): +32 (67) 660-18-55 +32 (67) 660-18-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MINI-REPAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MINI-REPAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MINI-REPAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MINI-REPAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MINI-REPAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MINI-REPAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MINI-REPAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MINI-REPAIR
Products information MINI-REPAIR

BTW identificatienummer (tax): BE01513885498
Ondernemingsnummer: 1961853027
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MINI-REPAIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MINI-REPAIR
(Get full report from official database of BE for MINI-REPAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MINI-REPAIR
Addition kinds of activities for MINI-REPAIR

23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
36480000. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
51490501. Drankconcentraten | Beverage concentrates
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive
75370000. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
75390400. Remdiensten | Brake services
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij MINI-REPAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MINI-REPAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MINI-REPAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MINI-REPAIR. Looking for open vacancies in other companies

 • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

 • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

 • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

 • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

 • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STERKERAVEN

  Type: Vaste Job

  Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

 • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van MINI-REPAIR in sociale netwerken
Look for responds of MINI-REPAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MINI-REPAIR. Laat een reactie achter voor MINI-REPAIR. MINI-REPAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MINI-REPAIR. Leave a respond for MINI-REPAIR. MINI-REPAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MINI-REPAIR op de google maps. Adres en contacten MINI-REPAIR
Location of MINI-REPAIR on the google maps. Address and contacts of MINI-REPAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come MINI-REPAIR MINI-REPAIR: KEERSMAEKERS DISTRIBUTION | DESOETE BROODBANKET | GEMEINDEVERWALTUNG | NAGELS SIMONNE | MARTI COIFFURE

Other related companies as MINI-REPAIR: KEERSMAEKERS DISTRIBUTION | DESOETE BROODBANKET | GEMEINDEVERWALTUNG | NAGELS SIMONNE | MARTI COIFFURE

MINI-REPAIR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MINI-REPAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513885498. Het bedrijf MINI-REPAIR bevindt zich op het adres: ADEGEMSTRAAT 48; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MINI-REPAIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MINI-REPAIR is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MINI-REPAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MINI-REPAIR, openstaande posities, locatie van MINI-REPAIR op de kaart.

MINI-REPAIR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MINI-REPAIR, company assigned to the tax number BE01513885498. The company MINI-REPAIR is located at the address: ADEGEMSTRAAT 48; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MINI-REPAIR were not found.
The main activity of MINI-REPAIR is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MINI-REPAIR is not available. You also can look at reviews of MINI-REPAIR, open positions, location of MINI-REPAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MINI-REPAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MINI-REPAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MINI-REPAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MINI-REPAIR, employees, financial statistics.