BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA
Private companiesBusiness Services • BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA

Contactgegevens BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 702 8400 Oostende, België

Telefoon (phone): 32.59 70 23 11 32.59 70 23 11

Fax (fax): 32.59 80 40 04 32.59 80 40 04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA
Products information BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03683685302
Ondernemingsnummer: 4267883300
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Bread, cakes and pastries

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA
Addition kinds of activities for BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
22840000. Draadmolens | Thread mills
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
24210104. Lath, gemaakt in zagerijen en lathmills | Lath, made in sawmills and lathmills
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
38449900. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
73810200. Detective diensten | Detective services

Werken bij BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA. BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA. Leave a respond for BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA. BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA
Location of BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA: LAMBRECHT | Claes Anne-Marie | Mobital Kantooruitrusting NV | LADBROKE | BOULANGERIE DAINVILLE S.

Other related companies as BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA: LAMBRECHT | Claes Anne-Marie | Mobital Kantooruitrusting NV | LADBROKE | BOULANGERIE DAINVILLE S.

BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03683685302. Het bedrijf BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 702 8400 Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Bread, cakes and pastries.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA op de kaart.

BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, company assigned to the tax number BE03683685302. The company BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA is located at the address: Torhoutsesteenweg 702 8400 Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Bread, cakes and pastries.
The main activity of BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, open positions, location of BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ ST. AUBETUS BVBA, employees, financial statistics.