Claes Anne-Marie

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Claes Anne-Marie
Private companiesBusiness Services • Claes Anne-Marie

Contactgegevens Claes Anne-Marie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Anne-Marie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Anne-Marie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abbaye 55; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 649 71 00 (+32-02 649 71 00) 02 649 71 00 (+32-02 649 71 00)

Fax (fax): +32 (51) 574-61-19 +32 (51) 574-61-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Anne-Marie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Anne-Marie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Anne-Marie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Anne-Marie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Anne-Marie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Anne-Marie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Anne-Marie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Anne-Marie
Products information Claes Anne-Marie

BTW identificatienummer (tax): BE03625457763
Ondernemingsnummer: 5418151855
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Claes Anne-Marie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Anne-Marie
(Get full report from official database of BE for Claes Anne-Marie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Anne-Marie
Addition kinds of activities for Claes Anne-Marie

28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
34790201. Aluminium bekleding van metaalproducten | Aluminum coating of metal products
50510300. Koperproducten | Copper products
50840603. Motoren, benzine | Engines, gasoline
51910400. Paardensport | Equestrian equipment
55510103. Jetski's | Jet skis
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij Claes Anne-Marie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Anne-Marie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Anne-Marie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Anne-Marie. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

Zoek naar antwoorden van Claes Anne-Marie in sociale netwerken
Look for responds of Claes Anne-Marie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Anne-Marie. Laat een reactie achter voor Claes Anne-Marie. Claes Anne-Marie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Anne-Marie. Leave a respond for Claes Anne-Marie. Claes Anne-Marie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Anne-Marie op de google maps. Adres en contacten Claes Anne-Marie
Location of Claes Anne-Marie on the google maps. Address and contacts of Claes Anne-Marie

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Anne-Marie Claes Anne-Marie: Orjo (Salon de Coiffure) | GARAGE FROYMAN | ERNST & YOUNG FIDUCIAIRE | Esthethiek H D | ERIC APPELMANS

Other related companies as Claes Anne-Marie: Orjo (Salon de Coiffure) | GARAGE FROYMAN | ERNST & YOUNG FIDUCIAIRE | Esthethiek H D | ERIC APPELMANS

Claes Anne-Marie is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Anne-Marie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03625457763. Het bedrijf Claes Anne-Marie bevindt zich op het adres: Rue de l'Abbaye 55; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Claes Anne-Marie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes Anne-Marie is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Anne-Marie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Anne-Marie, openstaande posities, locatie van Claes Anne-Marie op de kaart.

Claes Anne-Marie is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes Anne-Marie, company assigned to the tax number BE03625457763. The company Claes Anne-Marie is located at the address: Rue de l'Abbaye 55; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Claes Anne-Marie were not found.
The main activity of Claes Anne-Marie is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Anne-Marie is not available. You also can look at reviews of Claes Anne-Marie, open positions, location of Claes Anne-Marie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Anne-Marie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Anne-Marie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Anne-Marie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Anne-Marie, employees, financial statistics.