VAN MARCKE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VAN MARCKE
Private companiesMetal Mining • VAN MARCKE

Contactgegevens VAN MARCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MARCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MARCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENKERSTEENWEG 280; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11228791 (+32-11228791) 11228791 (+32-11228791)

Fax (fax): +32 (53) 906-65-79 +32 (53) 906-65-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MARCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MARCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MARCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MARCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MARCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MARCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MARCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MARCKE
Products information VAN MARCKE

BTW identificatienummer (tax): BE01250488281
Ondernemingsnummer: 5382171630
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VAN MARCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MARCKE
(Get full report from official database of BE for VAN MARCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MARCKE
Addition kinds of activities for VAN MARCKE

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
28999917. Brandblusser kosten | Fire extinguisher charges
32410000. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
39491303. Hockey apparatuur en benodigdheden, algemeen | Hockey equipment and supplies, general
59991806. Cribs | Cribs
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij VAN MARCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MARCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MARCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MARCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van VAN MARCKE in sociale netwerken
Look for responds of VAN MARCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MARCKE. Laat een reactie achter voor VAN MARCKE. VAN MARCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MARCKE. Leave a respond for VAN MARCKE. VAN MARCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MARCKE op de google maps. Adres en contacten VAN MARCKE
Location of VAN MARCKE on the google maps. Address and contacts of VAN MARCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MARCKE VAN MARCKE: YVETTE | MOTOR CLUB DE HUY | Busar J | GARAGE VAN DE STEENE | GEZONDHEIDSCENTRUM

Other related companies as VAN MARCKE: YVETTE | MOTOR CLUB DE HUY | Busar J | GARAGE VAN DE STEENE | GEZONDHEIDSCENTRUM

VAN MARCKE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MARCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01250488281. Het bedrijf VAN MARCKE bevindt zich op het adres: GENKERSTEENWEG 280; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Woningbouw. Producten gemaakt in VAN MARCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MARCKE is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MARCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MARCKE, openstaande posities, locatie van VAN MARCKE op de kaart.

VAN MARCKE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MARCKE, company assigned to the tax number BE01250488281. The company VAN MARCKE is located at the address: GENKERSTEENWEG 280; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij and centrale verwarming Gh; Woningbouw. Products created in VAN MARCKE were not found.
The main activity of VAN MARCKE is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MARCKE is not available. You also can look at reviews of VAN MARCKE, open positions, location of VAN MARCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MARCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MARCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MARCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MARCKE, employees, financial statistics.