Busar J

Contactgegevens Busar J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Busar J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Busar J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Quérées 1; 5360; Hamois (Natoye), België

Telefoon (phone): 083 21 32 97 (+32-083 21 32 97) 083 21 32 97 (+32-083 21 32 97)

Fax (fax): +32 (58) 941-82-85 +32 (58) 941-82-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Busar J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Busar J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Busar J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Busar J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Busar J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Busar J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Busar J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Busar J
Products information Busar J

BTW identificatienummer (tax): BE06406097412
Ondernemingsnummer: 7544006347
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Busar J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock buyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Busar J
(Get full report from official database of BE for Busar J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Busar J
Addition kinds of activities for Busar J

22810211. Vinal garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Vinal yarn, spun: made from purchased staple
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
36749905. Modules, vaste toestand | Modules, solid state
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of
70320101. Cabin camp | Cabin camp
73729901. Toepassingscomputersoftware | Application computer software
76990902. Biljart reparatie | Billiard table repair
76992702. taxidermists | Taxidermists
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij Busar J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Busar J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Busar J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Busar J. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

Zoek naar antwoorden van Busar J in sociale netwerken
Look for responds of Busar J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Busar J. Laat een reactie achter voor Busar J. Busar J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Busar J. Leave a respond for Busar J. Busar J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Busar J op de google maps. Adres en contacten Busar J
Location of Busar J on the google maps. Address and contacts of Busar J

Andere gerelateerde bedrijven als come Busar J Busar J: Gheysen R | TYLO-BELHOMME R | SAND-WICH BAR | KWASPEN SCHRIJNWERKERIJ | Raoul Servais Stichting

Other related companies as Busar J: Gheysen R | TYLO-BELHOMME R | SAND-WICH BAR | KWASPEN SCHRIJNWERKERIJ | Raoul Servais Stichting

Busar J is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Busar J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06406097412. Het bedrijf Busar J bevindt zich op het adres: Rue des Quérées 1; 5360; Hamois (Natoye). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 627,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Livestock buyers. Producten gemaakt in Busar J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Busar J is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Busar J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Busar J, openstaande posities, locatie van Busar J op de kaart.

Busar J is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Busar J, company assigned to the tax number BE06406097412. The company Busar J is located at the address: Rue des Quérées 1; 5360; Hamois (Natoye). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 627,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Livestock buyers. Products created in Busar J were not found.
The main activity of Busar J is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Busar J is not available. You also can look at reviews of Busar J, open positions, location of Busar J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Busar J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Busar J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Busar J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Busar J, employees, financial statistics.