OEDELEMSE BEENHOUWERIJ

Contactgegevens OEDELEMSE BEENHOUWERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OEDELEMSE BEENHOUWERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

OEDELEMSE BEENHOUWERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KNESSELARESTRAAT 2; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50788293 (+32-50788293) 50788293 (+32-50788293)

Fax (fax): +32 (57) 318-99-47 +32 (57) 318-99-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OEDELEMSE BEENHOUWERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OEDELEMSE BEENHOUWERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OEDELEMSE BEENHOUWERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OEDELEMSE BEENHOUWERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OEDELEMSE BEENHOUWERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OEDELEMSE BEENHOUWERIJ
Products information OEDELEMSE BEENHOUWERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE05095428466
Ondernemingsnummer: 9322692871
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in OEDELEMSE BEENHOUWERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OEDELEMSE BEENHOUWERIJ
(Get full report from official database of BE for OEDELEMSE BEENHOUWERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor OEDELEMSE BEENHOUWERIJ
Addition kinds of activities for OEDELEMSE BEENHOUWERIJ

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
354899. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
922102. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
35650207. Wikkelmachines | Wrapping machines
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves

Werken bij OEDELEMSE BEENHOUWERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OEDELEMSE BEENHOUWERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OEDELEMSE BEENHOUWERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OEDELEMSE BEENHOUWERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van OEDELEMSE BEENHOUWERIJ in sociale netwerken
Look for responds of OEDELEMSE BEENHOUWERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor OEDELEMSE BEENHOUWERIJ. Laat een reactie achter voor OEDELEMSE BEENHOUWERIJ. OEDELEMSE BEENHOUWERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OEDELEMSE BEENHOUWERIJ. Leave a respond for OEDELEMSE BEENHOUWERIJ. OEDELEMSE BEENHOUWERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OEDELEMSE BEENHOUWERIJ op de google maps. Adres en contacten OEDELEMSE BEENHOUWERIJ
Location of OEDELEMSE BEENHOUWERIJ on the google maps. Address and contacts of OEDELEMSE BEENHOUWERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come OEDELEMSE BEENHOUWERIJ OEDELEMSE BEENHOUWERIJ: STUDIO SUFAMACO | SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL | PARTENA | JEAN-LUC DEREUME | HILDE GEENS

Other related companies as OEDELEMSE BEENHOUWERIJ: STUDIO SUFAMACO | SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL | PARTENA | JEAN-LUC DEREUME | HILDE GEENS

OEDELEMSE BEENHOUWERIJ is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095428466. Het bedrijf OEDELEMSE BEENHOUWERIJ bevindt zich op het adres: KNESSELARESTRAAT 2; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in OEDELEMSE BEENHOUWERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OEDELEMSE BEENHOUWERIJ is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OEDELEMSE BEENHOUWERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, openstaande posities, locatie van OEDELEMSE BEENHOUWERIJ op de kaart.

OEDELEMSE BEENHOUWERIJ is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, company assigned to the tax number BE05095428466. The company OEDELEMSE BEENHOUWERIJ is located at the address: KNESSELARESTRAAT 2; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in OEDELEMSE BEENHOUWERIJ were not found.
The main activity of OEDELEMSE BEENHOUWERIJ is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OEDELEMSE BEENHOUWERIJ is not available. You also can look at reviews of OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, open positions, location of OEDELEMSE BEENHOUWERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OEDELEMSE BEENHOUWERIJ, employees, financial statistics.