SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL

Contactgegevens SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Kleinbettingen 34; 6706; Arlon (Autelbas), België

Telefoon (phone): 0495 51 83 39; 063 22 81 16 (+32-0495 51 83 39; 063 22 81 16) 0495 51 83 39; 063 22 81 16 (+32-0495 51 83 39; 063 22 81 16)

Fax (fax): 063 22 81 16; 063 43 48 53 (+32-063 22 81 16; 063 43 48 53) 063 22 81 16; 063 43 48 53 (+32-063 22 81 16; 063 43 48 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL
Products information SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03379913330
Ondernemingsnummer: 4665039062
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL
(Get full report from official database of BE for SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL
Addition kinds of activities for SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL

342100. Bestek | Cutlery
359600. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment
73790101. Disk- en diskette conversie service | Disk and diskette conversion service

Werken bij SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

Zoek naar antwoorden van SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL. Laat een reactie achter voor SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL. SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL. Leave a respond for SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL. SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL op de google maps. Adres en contacten SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL
Location of SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL on the google maps. Address and contacts of SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL: HUIS SECOND LIFE | Denteneer B | DE POST | STEPHANE THUMAS | LA POSTE

Other related companies as SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL: HUIS SECOND LIFE | Denteneer B | DE POST | STEPHANE THUMAS | LA POSTE

SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03379913330. Het bedrijf SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Kleinbettingen 34; 6706; Arlon (Autelbas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, openstaande posities, locatie van SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL op de kaart.

SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, company assigned to the tax number BE03379913330. The company SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL is located at the address: Rue de Kleinbettingen 34; 6706; Arlon (Autelbas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL is not available. You also can look at reviews of SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, open positions, location of SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANI-CHAUFFE-LIPOLIS P SPRL, employees, financial statistics.