PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV
Private companiesHealth Services • PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV

Contactgegevens PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Interleuvenlaan 76 3001 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-39-08-11 32-16-39-08-11

Fax (fax): 32-16-39-06-00 32-16-39-06-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV
Products information PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09229309082
Ondernemingsnummer: 1102447509
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV
(Get full report from official database of BE for PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV
Addition kinds of activities for PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV

354104. draaibanken | Lathes
641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
50399903. luifels | Awnings
65120302. Theatergebouw, eigendom en operatie | Theater building, ownership and operation
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers

Werken bij PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV. Laat een reactie achter voor PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV. PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV. Leave a respond for PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV. PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV op de google maps. Adres en contacten PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV
Location of PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV on the google maps. Address and contacts of PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV: DEXIA | P. & M. | STORDY COMBUSTION ENGINEERING | ROBERT DECLERCQ | Houbrechts R

Other related companies as PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV: DEXIA | P. & M. | STORDY COMBUSTION ENGINEERING | ROBERT DECLERCQ | Houbrechts R

PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09229309082. Het bedrijf PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 76 3001 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, openstaande posities, locatie van PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV op de kaart.

PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV is a company, that was registered 2017 in Leuven region, Belgium. Full name of company is PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, company assigned to the tax number BE09229309082. The company PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV is located at the address: Interleuvenlaan 76 3001 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV were not found.
The main activity of PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV is not available. You also can look at reviews of PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, open positions, location of PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPS INNOV. TECHNO. SOLUTIONS NV, employees, financial statistics.