Houbrechts R

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Houbrechts R
Private companiesHealth Services • Houbrechts R

Contactgegevens Houbrechts R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houbrechts R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houbrechts R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortenbosstraat 177; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 32 69 (+32-011 68 32 69) 011 68 32 69 (+32-011 68 32 69)

Fax (fax): +32 (71) 152-78-39 +32 (71) 152-78-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houbrechts R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houbrechts R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houbrechts R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houbrechts R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houbrechts R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houbrechts R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houbrechts R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houbrechts R
Products information Houbrechts R

BTW identificatienummer (tax): BE06068542480
Ondernemingsnummer: 6146270751
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Houbrechts R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Growers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houbrechts R
(Get full report from official database of BE for Houbrechts R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houbrechts R
Addition kinds of activities for Houbrechts R

206700. Kauwgom | Chewing gum
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
35310709. Steengoeders, draagbaar | Stone pulverizers, portable
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair

Werken bij Houbrechts R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houbrechts R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houbrechts R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houbrechts R. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Houbrechts R in sociale netwerken
Look for responds of Houbrechts R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houbrechts R. Laat een reactie achter voor Houbrechts R. Houbrechts R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houbrechts R. Leave a respond for Houbrechts R. Houbrechts R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houbrechts R op de google maps. Adres en contacten Houbrechts R
Location of Houbrechts R on the google maps. Address and contacts of Houbrechts R

Andere gerelateerde bedrijven als come Houbrechts R Houbrechts R: HAARATELJEE MIKE (BEECKMANS) | GARAGE ROEKENS | montens J | STREEKMUSEUM | 3 voor 1 fr

Other related companies as Houbrechts R: HAARATELJEE MIKE (BEECKMANS) | GARAGE ROEKENS | montens J | STREEKMUSEUM | 3 voor 1 fr

Houbrechts R is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Houbrechts R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06068542480. Het bedrijf Houbrechts R bevindt zich op het adres: Kortenbosstraat 177; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Growers. Producten gemaakt in Houbrechts R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houbrechts R is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houbrechts R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houbrechts R, openstaande posities, locatie van Houbrechts R op de kaart.

Houbrechts R is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Houbrechts R, company assigned to the tax number BE06068542480. The company Houbrechts R is located at the address: Kortenbosstraat 177; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruit and vegetables - Growers. Products created in Houbrechts R were not found.
The main activity of Houbrechts R is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Houbrechts R is not available. You also can look at reviews of Houbrechts R, open positions, location of Houbrechts R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houbrechts R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houbrechts R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houbrechts R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houbrechts R, employees, financial statistics.