A. DEZEURE

Contactgegevens A. DEZEURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DEZEURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DEZEURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 77; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51400687 (+32-51400687) 51400687 (+32-51400687)

Fax (fax): +32 (61) 105-57-68 +32 (61) 105-57-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DEZEURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DEZEURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DEZEURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DEZEURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DEZEURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DEZEURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DEZEURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DEZEURE
Products information A. DEZEURE

BTW identificatienummer (tax): BE01362274169
Ondernemingsnummer: 9711608886
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in A. DEZEURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DEZEURE
(Get full report from official database of BE for A. DEZEURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DEZEURE
Addition kinds of activities for A. DEZEURE

31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
37210102. helikopters | Helicopters
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
50910603. fietsen | Bicycles
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly
91999902. Staatsdienskommissie, regering | Civil service commission, government

Werken bij A. DEZEURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DEZEURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DEZEURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DEZEURE. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van A. DEZEURE in sociale netwerken
Look for responds of A. DEZEURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DEZEURE. Laat een reactie achter voor A. DEZEURE. A. DEZEURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DEZEURE. Leave a respond for A. DEZEURE. A. DEZEURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DEZEURE op de google maps. Adres en contacten A. DEZEURE
Location of A. DEZEURE on the google maps. Address and contacts of A. DEZEURE

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DEZEURE A. DEZEURE: MARIA STREPENNE | HC SPORTING MONT-S.MARCH. | Belgian Shell NV | C. SOCHA | PETER MONBAILLEU BVBA

Other related companies as A. DEZEURE: MARIA STREPENNE | HC SPORTING MONT-S.MARCH. | Belgian Shell NV | C. SOCHA | PETER MONBAILLEU BVBA

A. DEZEURE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DEZEURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01362274169. Het bedrijf A. DEZEURE bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 77; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in A. DEZEURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. DEZEURE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DEZEURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DEZEURE, openstaande posities, locatie van A. DEZEURE op de kaart.

A. DEZEURE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DEZEURE, company assigned to the tax number BE01362274169. The company A. DEZEURE is located at the address: HOOGSTRAAT 77; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in A. DEZEURE were not found.
The main activity of A. DEZEURE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DEZEURE is not available. You also can look at reviews of A. DEZEURE, open positions, location of A. DEZEURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DEZEURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DEZEURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DEZEURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DEZEURE, employees, financial statistics.