HC SPORTING MONT-S.MARCH.

Contactgegevens HC SPORTING MONT-S.MARCH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HC SPORTING MONT-S.MARCH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HC SPORTING MONT-S.MARCH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CONREUR 144; 7100; LA LOUVI?RE, België

Telefoon (phone): 495327010 (+32-495327010) 495327010 (+32-495327010)

Fax (fax): +32 (14) 142-82-87 +32 (14) 142-82-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HC SPORTING MONT-S.MARCH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HC SPORTING MONT-S.MARCH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HC SPORTING MONT-S.MARCH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HC SPORTING MONT-S.MARCH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HC SPORTING MONT-S.MARCH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HC SPORTING MONT-S.MARCH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HC SPORTING MONT-S.MARCH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HC SPORTING MONT-S.MARCH.
Products information HC SPORTING MONT-S.MARCH.

BTW identificatienummer (tax): BE08409179687
Ondernemingsnummer: 7285003662
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Hand-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HC SPORTING MONT-S.MARCH.
(Get full report from official database of BE for HC SPORTING MONT-S.MARCH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HC SPORTING MONT-S.MARCH.
Addition kinds of activities for HC SPORTING MONT-S.MARCH.

239600. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
281908. Silicaverbindingen | Silica compounds
13890205. Survey wells | Surveying wells
17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij HC SPORTING MONT-S.MARCH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HC SPORTING MONT-S.MARCH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HC SPORTING MONT-S.MARCH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HC SPORTING MONT-S.MARCH.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van HC SPORTING MONT-S.MARCH. in sociale netwerken
Look for responds of HC SPORTING MONT-S.MARCH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HC SPORTING MONT-S.MARCH.. Laat een reactie achter voor HC SPORTING MONT-S.MARCH.. HC SPORTING MONT-S.MARCH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HC SPORTING MONT-S.MARCH.. Leave a respond for HC SPORTING MONT-S.MARCH.. HC SPORTING MONT-S.MARCH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HC SPORTING MONT-S.MARCH. op de google maps. Adres en contacten HC SPORTING MONT-S.MARCH.
Location of HC SPORTING MONT-S.MARCH. on the google maps. Address and contacts of HC SPORTING MONT-S.MARCH.

Andere gerelateerde bedrijven als come HC SPORTING MONT-S.MARCH. HC SPORTING MONT-S.MARCH.: MARIE-LOUISE JASSOGNE | Haarstudio Freddy | Alg Gentse Parketw De Paepe Jacques | HET KLOKKENHOF | DE LONGUEVILLE

Other related companies as HC SPORTING MONT-S.MARCH.: MARIE-LOUISE JASSOGNE | Haarstudio Freddy | Alg Gentse Parketw De Paepe Jacques | HET KLOKKENHOF | DE LONGUEVILLE

HC SPORTING MONT-S.MARCH. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HC SPORTING MONT-S.MARCH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08409179687. Het bedrijf HC SPORTING MONT-S.MARCH. bevindt zich op het adres: RUE CONREUR 144; 7100; LA LOUVI?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Hand-Ball..
De hoofdactiviteit van HC SPORTING MONT-S.MARCH. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HC SPORTING MONT-S.MARCH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HC SPORTING MONT-S.MARCH., openstaande posities, locatie van HC SPORTING MONT-S.MARCH. op de kaart.

HC SPORTING MONT-S.MARCH. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HC SPORTING MONT-S.MARCH., company assigned to the tax number BE08409179687. The company HC SPORTING MONT-S.MARCH. is located at the address: RUE CONREUR 144; 7100; LA LOUVI?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Hand-Ball..
The main activity of HC SPORTING MONT-S.MARCH. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HC SPORTING MONT-S.MARCH. is not available. You also can look at reviews of HC SPORTING MONT-S.MARCH., open positions, location of HC SPORTING MONT-S.MARCH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HC SPORTING MONT-S.MARCH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HC SPORTING MONT-S.MARCH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HC SPORTING MONT-S.MARCH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HC SPORTING MONT-S.MARCH., employees, financial statistics.