Librairie de la Place

Contactgegevens Librairie de la Place: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Librairie de la Place: address, phone, fax, email, website, opening hours

Librairie de la Place

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Couvent 17; 4020; Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België

Telefoon (phone): 04 362 60 74 (+32-04 362 60 74) 04 362 60 74 (+32-04 362 60 74)

Fax (fax): +32 (9) 843-54-95 +32 (9) 843-54-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Librairie de la Place: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Librairie de la Place"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Librairie de la Place"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Librairie de la Place, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Librairie de la Place. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Librairie de la Place, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Librairie de la Place. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Librairie de la Place
Products information Librairie de la Place

BTW identificatienummer (tax): BE01000823974
Ondernemingsnummer: 8361389160
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Librairie de la Place zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Librairie de la Place
(Get full report from official database of BE for Librairie de la Place)

Aanvulling soorten activiteiten voor Librairie de la Place
Addition kinds of activities for Librairie de la Place

1611. Weg en straatbouw | Highway and street construction
20910212. Garnalen, geconserveerd en uitgehard | Shrimp, preserved and cured
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
36740305. Fotovoltaïsche apparaten, vaste toestand | Photovoltaic devices, solid state
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
73319904. Mailing service | Mailing service
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij Librairie de la Place: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Librairie de la Place: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Librairie de la Place. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Librairie de la Place. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van Librairie de la Place in sociale netwerken
Look for responds of Librairie de la Place in social networks

Lees alle opmerkingen voor Librairie de la Place. Laat een reactie achter voor Librairie de la Place. Librairie de la Place bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Librairie de la Place. Leave a respond for Librairie de la Place. Librairie de la Place on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Librairie de la Place op de google maps. Adres en contacten Librairie de la Place
Location of Librairie de la Place on the google maps. Address and contacts of Librairie de la Place

Andere gerelateerde bedrijven als come Librairie de la Place Librairie de la Place: Stas Michel & fils | BODEN IRMA & JOANNA | CASH FRESH | Dinnammo | ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA

Other related companies as Librairie de la Place: Stas Michel & fils | BODEN IRMA & JOANNA | CASH FRESH | Dinnammo | ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA

Librairie de la Place is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Librairie de la Place, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01000823974. Het bedrijf Librairie de la Place bevindt zich op het adres: Rue du Couvent 17; 4020; Liège 1 (Jupille-sur-Meuse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Librairie de la Place zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Librairie de la Place is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Librairie de la Place is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Librairie de la Place, openstaande posities, locatie van Librairie de la Place op de kaart.

Librairie de la Place is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Librairie de la Place, company assigned to the tax number BE01000823974. The company Librairie de la Place is located at the address: Rue du Couvent 17; 4020; Liège 1 (Jupille-sur-Meuse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Booksellers. Products created in Librairie de la Place were not found.
The main activity of Librairie de la Place is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Librairie de la Place is not available. You also can look at reviews of Librairie de la Place, open positions, location of Librairie de la Place on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Librairie de la Place, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Librairie de la Place, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Librairie de la Place, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Librairie de la Place, employees, financial statistics.