BODEN IRMA & JOANNA

Contactgegevens BODEN IRMA & JOANNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BODEN IRMA & JOANNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BODEN IRMA & JOANNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTBAAN 62; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36672415 (+32-36672415) 36672415 (+32-36672415)

Fax (fax): +32 (12) 926-83-77 +32 (12) 926-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BODEN IRMA & JOANNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BODEN IRMA & JOANNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BODEN IRMA & JOANNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BODEN IRMA & JOANNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BODEN IRMA & JOANNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BODEN IRMA & JOANNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BODEN IRMA & JOANNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BODEN IRMA & JOANNA
Products information BODEN IRMA & JOANNA

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BODEN IRMA & JOANNA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BODEN IRMA & JOANNA
(Get full report from official database of BE for BODEN IRMA & JOANNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BODEN IRMA & JOANNA
Addition kinds of activities for BODEN IRMA & JOANNA

369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
36129903. Vibrators, interrupter | Vibrators, interrupter
38290702. thermokoppels | Thermocouples
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research

Werken bij BODEN IRMA & JOANNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BODEN IRMA & JOANNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BODEN IRMA & JOANNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BODEN IRMA & JOANNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van BODEN IRMA & JOANNA in sociale netwerken
Look for responds of BODEN IRMA & JOANNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BODEN IRMA & JOANNA. Laat een reactie achter voor BODEN IRMA & JOANNA. BODEN IRMA & JOANNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BODEN IRMA & JOANNA. Leave a respond for BODEN IRMA & JOANNA. BODEN IRMA & JOANNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BODEN IRMA & JOANNA op de google maps. Adres en contacten BODEN IRMA & JOANNA
Location of BODEN IRMA & JOANNA on the google maps. Address and contacts of BODEN IRMA & JOANNA

Andere gerelateerde bedrijven als come BODEN IRMA & JOANNA BODEN IRMA & JOANNA: O.C.M.W. | Ruitersportfederatie der Vlaamse Gemeenschap van Belgi? | Fontlux | PHILIPPE VANLEEUW | Van Bogaert G

Other related companies as BODEN IRMA & JOANNA: O.C.M.W. | Ruitersportfederatie der Vlaamse Gemeenschap van Belgi? | Fontlux | PHILIPPE VANLEEUW | Van Bogaert G

BODEN IRMA & JOANNA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BODEN IRMA & JOANNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf BODEN IRMA & JOANNA bevindt zich op het adres: POSTBAAN 62; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in BODEN IRMA & JOANNA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BODEN IRMA & JOANNA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BODEN IRMA & JOANNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BODEN IRMA & JOANNA, openstaande posities, locatie van BODEN IRMA & JOANNA op de kaart.

BODEN IRMA & JOANNA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BODEN IRMA & JOANNA, company assigned to the tax number BE09728637695. The company BODEN IRMA & JOANNA is located at the address: POSTBAAN 62; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in BODEN IRMA & JOANNA were not found.
The main activity of BODEN IRMA & JOANNA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BODEN IRMA & JOANNA is not available. You also can look at reviews of BODEN IRMA & JOANNA, open positions, location of BODEN IRMA & JOANNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BODEN IRMA & JOANNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BODEN IRMA & JOANNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BODEN IRMA & JOANNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BODEN IRMA & JOANNA, employees, financial statistics.