BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS
Private companiesMetal Mining • BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS

Contactgegevens BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 254, Lange Lozanastraat 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-03-53-00 32-32-03-53-00

Fax (fax): 32-32-03-53-03 32-32-03-53-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS
Products information BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS

BTW identificatienummer (tax): BE08815948486
Ondernemingsnummer: 3579589843
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial design

Profiel (profile): Product Design - Industrial Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS
(Get full report from official database of BE for BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS
Addition kinds of activities for BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS

2677. enveloppen | Envelopes
22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
51220305. Bloed plasma | Blood plasma
52310200. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
76220202. Radio en televisie ontvanger installatie | Radio and television receiver installation

Werken bij BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

 • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

 • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

 • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

 • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

 • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SOLUCIOUS

  Type: Vaste Job

  Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

 • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

  Type: Werfreserve

  Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS in sociale netwerken
Look for responds of BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS. Laat een reactie achter voor BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS. BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS. Leave a respond for BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS. BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS op de google maps. Adres en contacten BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS
Location of BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS on the google maps. Address and contacts of BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS: ECOLE EQUITAT. VERT BOIS | HEYVAERT | MAISON NEW-EDITH | Commeine T | ANDRE DELMOTTE

Other related companies as BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS: ECOLE EQUITAT. VERT BOIS | HEYVAERT | MAISON NEW-EDITH | Commeine T | ANDRE DELMOTTE

BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815948486. Het bedrijf BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS bevindt zich op het adres: 254, Lange Lozanastraat 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Product Design - Industrial Design. Branchecategorie is Industrial design. Producten gemaakt in BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, openstaande posities, locatie van BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS op de kaart.

BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS is a company, that was registered 2004 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, company assigned to the tax number BE08815948486. The company BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS is located at the address: 254, Lange Lozanastraat 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Product Design - Industrial Design. Industry category is Industrial design. Products created in BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS were not found.
The main activity of BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS is not available. You also can look at reviews of BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, open positions, location of BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLENTHOVEN ASSOCIATES DESIGN CONSULTANTS, employees, financial statistics.