MAISON NEW-EDITH

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MAISON NEW-EDITH
Private companiesMetal Mining • MAISON NEW-EDITH

Contactgegevens MAISON NEW-EDITH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON NEW-EDITH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON NEW-EDITH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WAYEZ 94; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25215124 (+32-25215124) 25215124 (+32-25215124)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON NEW-EDITH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON NEW-EDITH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON NEW-EDITH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON NEW-EDITH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON NEW-EDITH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON NEW-EDITH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON NEW-EDITH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON NEW-EDITH
Products information MAISON NEW-EDITH

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Vêtements: Jeans & denim.

Product categorie (product category): Vêtements. Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON NEW-EDITH
(Get full report from official database of BE for MAISON NEW-EDITH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON NEW-EDITH
Addition kinds of activities for MAISON NEW-EDITH

275902. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
26210406. Printpapier | Printing paper
32720700. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec

Werken bij MAISON NEW-EDITH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON NEW-EDITH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON NEW-EDITH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON NEW-EDITH. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van MAISON NEW-EDITH in sociale netwerken
Look for responds of MAISON NEW-EDITH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON NEW-EDITH. Laat een reactie achter voor MAISON NEW-EDITH. MAISON NEW-EDITH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON NEW-EDITH. Leave a respond for MAISON NEW-EDITH. MAISON NEW-EDITH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON NEW-EDITH op de google maps. Adres en contacten MAISON NEW-EDITH
Location of MAISON NEW-EDITH on the google maps. Address and contacts of MAISON NEW-EDITH

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON NEW-EDITH MAISON NEW-EDITH: HUIS ASSORTI | JUSTICE DE PAIX | Picha P | IMMOCOM | THEOPHIEL PLASMAN

Other related companies as MAISON NEW-EDITH: HUIS ASSORTI | JUSTICE DE PAIX | Picha P | IMMOCOM | THEOPHIEL PLASMAN

MAISON NEW-EDITH is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON NEW-EDITH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf MAISON NEW-EDITH bevindt zich op het adres: RUE WAYEZ 94; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements. Vêtements pour Hommes. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Jeans & denim..
De hoofdactiviteit van MAISON NEW-EDITH is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON NEW-EDITH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON NEW-EDITH, openstaande posities, locatie van MAISON NEW-EDITH op de kaart.

MAISON NEW-EDITH is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON NEW-EDITH, company assigned to the tax number BE02625427246. The company MAISON NEW-EDITH is located at the address: RUE WAYEZ 94; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements. Vêtements pour Hommes. List of products are Types de Vêtements: Jeans & denim..
The main activity of MAISON NEW-EDITH is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON NEW-EDITH is not available. You also can look at reviews of MAISON NEW-EDITH, open positions, location of MAISON NEW-EDITH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON NEW-EDITH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON NEW-EDITH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON NEW-EDITH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON NEW-EDITH, employees, financial statistics.