A à Z Librairie SPRL

Contactgegevens A à Z Librairie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A à Z Librairie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A à Z Librairie SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grand Vinâve 53; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België

Telefoon (phone): 04 234 11 13 (+32-04 234 11 13) 04 234 11 13 (+32-04 234 11 13)

Fax (fax): +32 (10) 217-79-62 +32 (10) 217-79-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A à Z Librairie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A à Z Librairie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A à Z Librairie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A à Z Librairie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A à Z Librairie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A à Z Librairie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A à Z Librairie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A à Z Librairie SPRL
Products information A à Z Librairie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05436553955
Ondernemingsnummer: 9885742187
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in A à Z Librairie SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A à Z Librairie SPRL
(Get full report from official database of BE for A à Z Librairie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A à Z Librairie SPRL
Addition kinds of activities for A à Z Librairie SPRL

508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
26110102. Neutrale sulfietpulp | Neutral sulfite pulp
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order

Werken bij A à Z Librairie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A à Z Librairie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A à Z Librairie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A à Z Librairie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van A à Z Librairie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A à Z Librairie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A à Z Librairie SPRL. Laat een reactie achter voor A à Z Librairie SPRL. A à Z Librairie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A à Z Librairie SPRL. Leave a respond for A à Z Librairie SPRL. A à Z Librairie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A à Z Librairie SPRL op de google maps. Adres en contacten A à Z Librairie SPRL
Location of A à Z Librairie SPRL on the google maps. Address and contacts of A à Z Librairie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A à Z Librairie SPRL A à Z Librairie SPRL: TENNISCOLLEGE M.LANCKRIET | VAN DEN BOSSCHE L. & GH. | RUDI VAN HULLE | bArt.Ontwerp-Tekenburo | Lenaerts Video

Other related companies as A à Z Librairie SPRL: TENNISCOLLEGE M.LANCKRIET | VAN DEN BOSSCHE L. & GH. | RUDI VAN HULLE | bArt.Ontwerp-Tekenburo | Lenaerts Video

A à Z Librairie SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A à Z Librairie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436553955. Het bedrijf A à Z Librairie SPRL bevindt zich op het adres: Rue Grand Vinâve 53; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in A à Z Librairie SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A à Z Librairie SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A à Z Librairie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A à Z Librairie SPRL, openstaande posities, locatie van A à Z Librairie SPRL op de kaart.

A à Z Librairie SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A à Z Librairie SPRL, company assigned to the tax number BE05436553955. The company A à Z Librairie SPRL is located at the address: Rue Grand Vinâve 53; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Booksellers. Products created in A à Z Librairie SPRL were not found.
The main activity of A à Z Librairie SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A à Z Librairie SPRL is not available. You also can look at reviews of A à Z Librairie SPRL, open positions, location of A à Z Librairie SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A à Z Librairie SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A à Z Librairie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A à Z Librairie SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A à Z Librairie SPRL, employees, financial statistics.