VAN DEN BOSSCHE L. & GH.

Contactgegevens VAN DEN BOSSCHE L. & GH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BOSSCHE L. & GH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BOSSCHE L. & GH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDEKENS 79; 9991; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 93773434 (+32-93773434) 93773434 (+32-93773434)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BOSSCHE L. & GH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BOSSCHE L. & GH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BOSSCHE L. & GH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BOSSCHE L. & GH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BOSSCHE L. & GH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BOSSCHE L. & GH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BOSSCHE L. & GH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BOSSCHE L. & GH.
Products information VAN DEN BOSSCHE L. & GH.

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in VAN DEN BOSSCHE L. & GH. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BOSSCHE L. & GH.
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BOSSCHE L. & GH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BOSSCHE L. & GH.
Addition kinds of activities for VAN DEN BOSSCHE L. & GH.

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
092100. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
367799. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
20840204. Neutrale geesten, fruit | Neutral spirits, fruit
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
50840500. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij VAN DEN BOSSCHE L. & GH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BOSSCHE L. & GH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BOSSCHE L. & GH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BOSSCHE L. & GH.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

    Regio: Roosendaal

    Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BOSSCHE L. & GH. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BOSSCHE L. & GH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BOSSCHE L. & GH.. Laat een reactie achter voor VAN DEN BOSSCHE L. & GH.. VAN DEN BOSSCHE L. & GH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BOSSCHE L. & GH.. Leave a respond for VAN DEN BOSSCHE L. & GH.. VAN DEN BOSSCHE L. & GH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BOSSCHE L. & GH. op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BOSSCHE L. & GH.
Location of VAN DEN BOSSCHE L. & GH. on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BOSSCHE L. & GH.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BOSSCHE L. & GH. VAN DEN BOSSCHE L. & GH.: FABIEN RAES | CONTROL DATA BELGIUM INC | Antwerpse Rolkar VZW | ICI AUTOCOLOR BENELUX | DE POST

Other related companies as VAN DEN BOSSCHE L. & GH.: FABIEN RAES | CONTROL DATA BELGIUM INC | Antwerpse Rolkar VZW | ICI AUTOCOLOR BENELUX | DE POST

VAN DEN BOSSCHE L. & GH. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BOSSCHE L. & GH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf VAN DEN BOSSCHE L. & GH. bevindt zich op het adres: VELDEKENS 79; 9991; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in VAN DEN BOSSCHE L. & GH. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BOSSCHE L. & GH. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BOSSCHE L. & GH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BOSSCHE L. & GH., openstaande posities, locatie van VAN DEN BOSSCHE L. & GH. op de kaart.

VAN DEN BOSSCHE L. & GH. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BOSSCHE L. & GH., company assigned to the tax number BE01108489990. The company VAN DEN BOSSCHE L. & GH. is located at the address: VELDEKENS 79; 9991; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in VAN DEN BOSSCHE L. & GH. were not found.
The main activity of VAN DEN BOSSCHE L. & GH. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BOSSCHE L. & GH. is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BOSSCHE L. & GH., open positions, location of VAN DEN BOSSCHE L. & GH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BOSSCHE L. & GH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BOSSCHE L. & GH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BOSSCHE L. & GH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BOSSCHE L. & GH., employees, financial statistics.