Schampheleer L

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Schampheleer L
Private companiesFood Stores • Schampheleer L

Contactgegevens Schampheleer L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schampheleer L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schampheleer L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mutsereelstraat 6; 9310; Aalst (Meldert), België

Telefoon (phone): 052 35 42 94 (+32-052 35 42 94) 052 35 42 94 (+32-052 35 42 94)

Fax (fax): +32 (68) 467-24-53 +32 (68) 467-24-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schampheleer L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schampheleer L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schampheleer L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schampheleer L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schampheleer L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schampheleer L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schampheleer L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schampheleer L
Products information Schampheleer L

BTW identificatienummer (tax): BE05048736572
Ondernemingsnummer: 3622436523
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Schampheleer L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schampheleer L
(Get full report from official database of BE for Schampheleer L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schampheleer L
Addition kinds of activities for Schampheleer L

679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
13899904. Gas comprimeren (aardgas) op de velden | Gas compressing (natural gas) at the fields
22119915. Ginghams | Ginghams
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij Schampheleer L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schampheleer L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schampheleer L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schampheleer L. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van Schampheleer L in sociale netwerken
Look for responds of Schampheleer L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schampheleer L. Laat een reactie achter voor Schampheleer L. Schampheleer L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schampheleer L. Leave a respond for Schampheleer L. Schampheleer L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schampheleer L op de google maps. Adres en contacten Schampheleer L
Location of Schampheleer L on the google maps. Address and contacts of Schampheleer L

Andere gerelateerde bedrijven als come Schampheleer L Schampheleer L: INTERWONING | CNA CONTAINERS | CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN | E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS | VAN NUFFELEN P

Other related companies as Schampheleer L: INTERWONING | CNA CONTAINERS | CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN | E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS | VAN NUFFELEN P

Schampheleer L is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schampheleer L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05048736572. Het bedrijf Schampheleer L bevindt zich op het adres: Mutsereelstraat 6; 9310; Aalst (Meldert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Schampheleer L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schampheleer L is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schampheleer L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schampheleer L, openstaande posities, locatie van Schampheleer L op de kaart.

Schampheleer L is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schampheleer L, company assigned to the tax number BE05048736572. The company Schampheleer L is located at the address: Mutsereelstraat 6; 9310; Aalst (Meldert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Schampheleer L were not found.
The main activity of Schampheleer L is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schampheleer L is not available. You also can look at reviews of Schampheleer L, open positions, location of Schampheleer L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schampheleer L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schampheleer L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schampheleer L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schampheleer L, employees, financial statistics.