CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN
Private companiesFood Stores • CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN

Contactgegevens CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 40; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34490012 (+32-34490012) 34490012 (+32-34490012)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN
Products information CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN
(Get full report from official database of BE for CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN
Addition kinds of activities for CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN

326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
20529912. Rijstcakes | Rice cakes
28990206. Stearinezuur | Stearic acid
32910305. Staalwol | Steel wool
73899919. Brandblusser onderhoud | Fire extinguisher servicing

Werken bij CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN in sociale netwerken
Look for responds of CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN. Laat een reactie achter voor CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN. CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN. Leave a respond for CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN. CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN op de google maps. Adres en contacten CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN
Location of CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN on the google maps. Address and contacts of CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN: PONYCLUB LEOPOLD III | MONDE SAUVAGE SAFARI ET GROTTES DE REMOUCHAMPS | ALFONS BEULLENS | Dedecker L | COENEGRACHTS-DESMEDT

Other related companies as CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN: PONYCLUB LEOPOLD III | MONDE SAUVAGE SAFARI ET GROTTES DE REMOUCHAMPS | ALFONS BEULLENS | Dedecker L | COENEGRACHTS-DESMEDT

CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 40; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, openstaande posities, locatie van CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN op de kaart.

CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, company assigned to the tax number BE09837402343. The company CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN is located at the address: MECHELSESTEENWEG 40; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN is not available. You also can look at reviews of CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, open positions, location of CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTURY 21 VASTGOED VERSCHUEREN, employees, financial statistics.