E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS
Private companiesFood Stores • E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS

Contactgegevens E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ENTRE-DEUX-PORTES 75; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85217850 (+32-85217850) 85217850 (+32-85217850)

Fax (fax): +32 (16) 948-63-11 +32 (16) 948-63-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS
Products information E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS

BTW identificatienummer (tax): BE09282867431
Ondernemingsnummer: 6582153320
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS
(Get full report from official database of BE for E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS
Addition kinds of activities for E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS

22110107. Kussenslang | Pillow tubing
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
32290400. Glasvezelproducten | Glass fiber products
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
50640205. Televisietoestellen | Television sets
73639902. Huishoudelijke hulpdienst | Domestic help service
73710000. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

Zoek naar antwoorden van E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS in sociale netwerken
Look for responds of E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS. Laat een reactie achter voor E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS. E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS. Leave a respond for E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS. E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS op de google maps. Adres en contacten E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS
Location of E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS on the google maps. Address and contacts of E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS: Vaneetveld M | RESTAURANT PAJOTTENLAND | VRIJE KLEUTERSCHOOL | COMFORT CARD BELGI? | ter Laak Consulting

Other related companies as E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS: Vaneetveld M | RESTAURANT PAJOTTENLAND | VRIJE KLEUTERSCHOOL | COMFORT CARD BELGI? | ter Laak Consulting

E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09282867431. Het bedrijf E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS bevindt zich op het adres: RUE ENTRE-DEUX-PORTES 75; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, openstaande posities, locatie van E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS op de kaart.

E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, company assigned to the tax number BE09282867431. The company E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS is located at the address: RUE ENTRE-DEUX-PORTES 75; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS is not available. You also can look at reviews of E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, open positions, location of E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.L. ST.JEAN BERCHMANS, employees, financial statistics.