RESTAURANT PAJOTTENLAND

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • RESTAURANT PAJOTTENLAND
Private companiesFood Stores • RESTAURANT PAJOTTENLAND

Contactgegevens RESTAURANT PAJOTTENLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT PAJOTTENLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT PAJOTTENLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOEIVIJVERSTRAAT 41; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25691859 (+32-25691859) 25691859 (+32-25691859)

Fax (fax): +32 (3) 933-14-42 +32 (3) 933-14-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT PAJOTTENLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT PAJOTTENLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT PAJOTTENLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT PAJOTTENLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT PAJOTTENLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT PAJOTTENLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT PAJOTTENLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT PAJOTTENLAND
Products information RESTAURANT PAJOTTENLAND

BTW identificatienummer (tax): BE07159759521
Ondernemingsnummer: 9976379394
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT PAJOTTENLAND
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT PAJOTTENLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT PAJOTTENLAND
Addition kinds of activities for RESTAURANT PAJOTTENLAND

09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
38430208. Goud, tandheelkunde | Gold, dental
39110203. Sigarettassen, edelmetaal | Cigarette cases, precious metal
59410602. Kampeeruitrusting | Camping equipment

Werken bij RESTAURANT PAJOTTENLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT PAJOTTENLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT PAJOTTENLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT PAJOTTENLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT PAJOTTENLAND in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT PAJOTTENLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT PAJOTTENLAND. Laat een reactie achter voor RESTAURANT PAJOTTENLAND. RESTAURANT PAJOTTENLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT PAJOTTENLAND. Leave a respond for RESTAURANT PAJOTTENLAND. RESTAURANT PAJOTTENLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT PAJOTTENLAND op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT PAJOTTENLAND
Location of RESTAURANT PAJOTTENLAND on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT PAJOTTENLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT PAJOTTENLAND RESTAURANT PAJOTTENLAND: CLAUDE GILLET | Semoulin Packaging S.A. | KARL-HEINZ TERREN | GENERAL IMPACT | LE FOURNIL

Other related companies as RESTAURANT PAJOTTENLAND: CLAUDE GILLET | Semoulin Packaging S.A. | KARL-HEINZ TERREN | GENERAL IMPACT | LE FOURNIL

RESTAURANT PAJOTTENLAND is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT PAJOTTENLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07159759521. Het bedrijf RESTAURANT PAJOTTENLAND bevindt zich op het adres: KOEIVIJVERSTRAAT 41; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT PAJOTTENLAND is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT PAJOTTENLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT PAJOTTENLAND, openstaande posities, locatie van RESTAURANT PAJOTTENLAND op de kaart.

RESTAURANT PAJOTTENLAND is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT PAJOTTENLAND, company assigned to the tax number BE07159759521. The company RESTAURANT PAJOTTENLAND is located at the address: KOEIVIJVERSTRAAT 41; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise.. Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.. Types de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of RESTAURANT PAJOTTENLAND is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT PAJOTTENLAND is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT PAJOTTENLAND, open positions, location of RESTAURANT PAJOTTENLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT PAJOTTENLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT PAJOTTENLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT PAJOTTENLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT PAJOTTENLAND, employees, financial statistics.