R. VAN DER LINDEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • R. VAN DER LINDEN
Private companiesCoal Mining • R. VAN DER LINDEN

Contactgegevens R. VAN DER LINDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. VAN DER LINDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. VAN DER LINDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTZIJDE 30; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14881416 (+32-14881416) 14881416 (+32-14881416)

Fax (fax): +32 (10) 827-73-79 +32 (10) 827-73-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. VAN DER LINDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. VAN DER LINDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. VAN DER LINDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. VAN DER LINDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. VAN DER LINDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. VAN DER LINDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. VAN DER LINDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. VAN DER LINDEN
Products information R. VAN DER LINDEN

BTW identificatienummer (tax): BE06591491699
Ondernemingsnummer: 1589141845
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in R. VAN DER LINDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. VAN DER LINDEN
(Get full report from official database of BE for R. VAN DER LINDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. VAN DER LINDEN
Addition kinds of activities for R. VAN DER LINDEN

0259. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
38229916. Dampverwarmingsregelaars | Vapor heating controls
44910101. Vaartuigen laden | Loading vessels
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers

Werken bij R. VAN DER LINDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. VAN DER LINDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. VAN DER LINDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. VAN DER LINDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van R. VAN DER LINDEN in sociale netwerken
Look for responds of R. VAN DER LINDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. VAN DER LINDEN. Laat een reactie achter voor R. VAN DER LINDEN. R. VAN DER LINDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. VAN DER LINDEN. Leave a respond for R. VAN DER LINDEN. R. VAN DER LINDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. VAN DER LINDEN op de google maps. Adres en contacten R. VAN DER LINDEN
Location of R. VAN DER LINDEN on the google maps. Address and contacts of R. VAN DER LINDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come R. VAN DER LINDEN R. VAN DER LINDEN: RITA VANKAN | DIEUDONNE B. ET B. | Steyfkens R Bierhandel | FE. FUTUREMA BELGIUM | Secours Automobile

Other related companies as R. VAN DER LINDEN: RITA VANKAN | DIEUDONNE B. ET B. | Steyfkens R Bierhandel | FE. FUTUREMA BELGIUM | Secours Automobile

R. VAN DER LINDEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. VAN DER LINDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06591491699. Het bedrijf R. VAN DER LINDEN bevindt zich op het adres: HOUTZIJDE 30; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in R. VAN DER LINDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. VAN DER LINDEN is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. VAN DER LINDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. VAN DER LINDEN, openstaande posities, locatie van R. VAN DER LINDEN op de kaart.

R. VAN DER LINDEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. VAN DER LINDEN, company assigned to the tax number BE06591491699. The company R. VAN DER LINDEN is located at the address: HOUTZIJDE 30; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in R. VAN DER LINDEN were not found.
The main activity of R. VAN DER LINDEN is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R. VAN DER LINDEN is not available. You also can look at reviews of R. VAN DER LINDEN, open positions, location of R. VAN DER LINDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. VAN DER LINDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. VAN DER LINDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. VAN DER LINDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. VAN DER LINDEN, employees, financial statistics.