De Maegt Yves

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • De Maegt Yves
Private companiesReal Estate • De Maegt Yves

Contactgegevens De Maegt Yves: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maegt Yves: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maegt Yves

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Autoweg-Noord 2; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 09 220 02 44 (+32-09 220 02 44) 09 220 02 44 (+32-09 220 02 44)

Fax (fax): 09 220 56 12 (+32-09 220 56 12) 09 220 56 12 (+32-09 220 56 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maegt Yves: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maegt Yves"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maegt Yves"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maegt Yves, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maegt Yves. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maegt Yves, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maegt Yves. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maegt Yves
Products information De Maegt Yves

BTW identificatienummer (tax): BE02304077148
Ondernemingsnummer: 9700897216
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maegt Yves
(Get full report from official database of BE for De Maegt Yves)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maegt Yves
Addition kinds of activities for De Maegt Yves

26550202. Dozen, gevulkaniseerde vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Boxes, vulcanized fiber: made from purchased material
39310300. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
51990406. Brei goederen | Knit goods
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
79960000. Pretparken | Amusement parks
79999902. Astroloog | Astrologer

Werken bij De Maegt Yves: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maegt Yves: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maegt Yves. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maegt Yves. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

Zoek naar antwoorden van De Maegt Yves in sociale netwerken
Look for responds of De Maegt Yves in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maegt Yves. Laat een reactie achter voor De Maegt Yves. De Maegt Yves bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maegt Yves. Leave a respond for De Maegt Yves. De Maegt Yves on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maegt Yves op de google maps. Adres en contacten De Maegt Yves
Location of De Maegt Yves on the google maps. Address and contacts of De Maegt Yves

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maegt Yves De Maegt Yves: TAVERNE HOUTEN CLARA | Loiselle SPRL | GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL | CENTRALE CO?RDINATIE VAN NED. ABORTUSCENTRA | JACQUES KERCKAERT

Other related companies as De Maegt Yves: TAVERNE HOUTEN CLARA | Loiselle SPRL | GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL | CENTRALE CO?RDINATIE VAN NED. ABORTUSCENTRA | JACQUES KERCKAERT

De Maegt Yves is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maegt Yves, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02304077148. Het bedrijf De Maegt Yves bevindt zich op het adres: Autoweg-Noord 2; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van De Maegt Yves is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maegt Yves is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maegt Yves, openstaande posities, locatie van De Maegt Yves op de kaart.

De Maegt Yves is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maegt Yves, company assigned to the tax number BE02304077148. The company De Maegt Yves is located at the address: Autoweg-Noord 2; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of De Maegt Yves is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maegt Yves is not available. You also can look at reviews of De Maegt Yves, open positions, location of De Maegt Yves on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maegt Yves, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maegt Yves, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maegt Yves, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maegt Yves, employees, financial statistics.