GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL
Private companiesReal Estate • GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL

Contactgegevens GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Frère Orban 3; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 35 13 05 (+32-065 35 13 05) 065 35 13 05 (+32-065 35 13 05)

Fax (fax): 065 31 28 13 (+32-065 31 28 13) 065 31 28 13 (+32-065 31 28 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL
Products information GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06940582275
Ondernemingsnummer: 5136352539
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL
(Get full report from official database of BE for GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL
Addition kinds of activities for GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL

325100. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
963104. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
20740000. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
35360105. Mijn liften | Mine hoists
50650204. Intercommunicatieapparatuur, elektronisch | Intercommunication equipment, electronic
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
79991105. Brug instructie | Bridge instruction

Werken bij GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL. Laat een reactie achter voor GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL. GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL. Leave a respond for GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL. GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL op de google maps. Adres en contacten GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL
Location of GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL on the google maps. Address and contacts of GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL: FORTIS | BAKKERIJ VAN STROMBEEK | M. VAN BIESEN | OLIVIER DE CLIPPELE | De Limburger

Other related companies as GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL: FORTIS | BAKKERIJ VAN STROMBEEK | M. VAN BIESEN | OLIVIER DE CLIPPELE | De Limburger

GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06940582275. Het bedrijf GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Frère Orban 3; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, openstaande posities, locatie van GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL op de kaart.

GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, company assigned to the tax number BE06940582275. The company GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL is located at the address: Avenue Frère Orban 3; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL is not available. You also can look at reviews of GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, open positions, location of GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ST-CHRISTOPHE SPRL, employees, financial statistics.