NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX

Contactgegevens NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE GRAMMONT 16; 7822; ATH, België

Telefoon (phone): 68551367 (+32-68551367) 68551367 (+32-68551367)

Fax (fax): +32 (87) 383-80-33 +32 (87) 383-80-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX
Products information NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX

BTW identificatienummer (tax): BE07060058593
Ondernemingsnummer: 4898773193
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX
(Get full report from official database of BE for NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX
Addition kinds of activities for NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX

753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
20260102. Cream, zure | Cream, sour
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office

Werken bij NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX in sociale netwerken
Look for responds of NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX. Laat een reactie achter voor NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX. NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX. Leave a respond for NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX. NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX op de google maps. Adres en contacten NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX
Location of NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX on the google maps. Address and contacts of NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX

Andere gerelateerde bedrijven als come NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX: Jolly C | LODEWIJK BAETEN | BON ACCUEIL | ROLEX-BAIN C/O LECOQ | IMI NORGREN NV-SA

Other related companies as NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX: Jolly C | LODEWIJK BAETEN | BON ACCUEIL | ROLEX-BAIN C/O LECOQ | IMI NORGREN NV-SA

NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07060058593. Het bedrijf NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE GRAMMONT 16; 7822; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, openstaande posities, locatie van NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX op de kaart.

NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, company assigned to the tax number BE07060058593. The company NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX is located at the address: CHAUSSةE DE GRAMMONT 16; 7822; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec..
The main activity of NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX is not available. You also can look at reviews of NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, open positions, location of NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETTOYAGE ہ SEC MINIMAX, employees, financial statistics.