IMI NORGREN NV-SA

Contactgegevens IMI NORGREN NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMI NORGREN NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMI NORGREN NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frans Walravensstraat 84; 1651; Beersel (Lot), België

Telefoon (phone): 02 376 60 20 (+32-02 376 60 20) 02 376 60 20 (+32-02 376 60 20)

Fax (fax): 02 376 26 34 (+32-02 376 26 34) 02 376 26 34 (+32-02 376 26 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMI NORGREN NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMI NORGREN NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMI NORGREN NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMI NORGREN NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMI NORGREN NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMI NORGREN NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMI NORGREN NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMI NORGREN NV-SA
Products information IMI NORGREN NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE04930633544
Ondernemingsnummer: 5615905761
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Industrial automation

Product categorie (product category): Pneumatic automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMI NORGREN NV-SA
(Get full report from official database of BE for IMI NORGREN NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMI NORGREN NV-SA
Addition kinds of activities for IMI NORGREN NV-SA

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
239904. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
738401. Fotografische diensten | Photographic services
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec
59490101. Bruidsweefsels | Bridal fabrics
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij IMI NORGREN NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMI NORGREN NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMI NORGREN NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMI NORGREN NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van IMI NORGREN NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of IMI NORGREN NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMI NORGREN NV-SA. Laat een reactie achter voor IMI NORGREN NV-SA. IMI NORGREN NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMI NORGREN NV-SA. Leave a respond for IMI NORGREN NV-SA. IMI NORGREN NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMI NORGREN NV-SA op de google maps. Adres en contacten IMI NORGREN NV-SA
Location of IMI NORGREN NV-SA on the google maps. Address and contacts of IMI NORGREN NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMI NORGREN NV-SA IMI NORGREN NV-SA: FERME DU BAIRSOU | Wijnant P | ANDRE DUMASY | Carlier J.G. | Olivier Servais

Other related companies as IMI NORGREN NV-SA: FERME DU BAIRSOU | Wijnant P | ANDRE DUMASY | Carlier J.G. | Olivier Servais

IMI NORGREN NV-SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMI NORGREN NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04930633544. Het bedrijf IMI NORGREN NV-SA bevindt zich op het adres: Frans Walravensstraat 84; 1651; Beersel (Lot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 772,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pneumatic automation. Lijst met producten zijn Industrial automation.
De hoofdactiviteit van IMI NORGREN NV-SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMI NORGREN NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMI NORGREN NV-SA, openstaande posities, locatie van IMI NORGREN NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMI NORGREN NV-SA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMI NORGREN NV-SA, company assigned to the tax number BE04930633544. The company IMI NORGREN NV-SA is located at the address: Frans Walravensstraat 84; 1651; Beersel (Lot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 772,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pneumatic automation. List of products are Industrial automation.
The main activity of IMI NORGREN NV-SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IMI NORGREN NV-SA is not available. You also can look at reviews of IMI NORGREN NV-SA, open positions, location of IMI NORGREN NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMI NORGREN NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMI NORGREN NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMI NORGREN NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMI NORGREN NV-SA, employees, financial statistics.