O.C.M.W.

Contactgegevens O.C.M.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O.C.M.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

O.C.M.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDPLEIN 12; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56521111 (+32-56521111) 56521111 (+32-56521111)

Fax (fax): +32 (60) 574-11-93 +32 (60) 574-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O.C.M.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O.C.M.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O.C.M.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O.C.M.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O.C.M.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O.C.M.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O.C.M.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O.C.M.W.
Products information O.C.M.W.

BTW identificatienummer (tax): BE07432220458
Ondernemingsnummer: 3744934082
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in O.C.M.W. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O.C.M.W.
(Get full report from official database of BE for O.C.M.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor O.C.M.W.
Addition kinds of activities for O.C.M.W.

3351. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
36259915. Weerstanden en weerstand units | Resistors and resistor units
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
39999950. Ingelijste kunstwerk | Framed artwork
51220303. Biologische producten en geassocieerde producten | Biologicals and allied products
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij O.C.M.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O.C.M.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O.C.M.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O.C.M.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van O.C.M.W. in sociale netwerken
Look for responds of O.C.M.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor O.C.M.W.. Laat een reactie achter voor O.C.M.W.. O.C.M.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O.C.M.W.. Leave a respond for O.C.M.W.. O.C.M.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O.C.M.W. op de google maps. Adres en contacten O.C.M.W.
Location of O.C.M.W. on the google maps. Address and contacts of O.C.M.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come O.C.M.W. O.C.M.W.: FLDECORTE-MAKELBERGE NV | STEFAAN VANDERSMISSEN | GEERT STRUYE | WOONDECOR | CENTRE DE SOINS A

Other related companies as O.C.M.W.: FLDECORTE-MAKELBERGE NV | STEFAAN VANDERSMISSEN | GEERT STRUYE | WOONDECOR | CENTRE DE SOINS A

O.C.M.W. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O.C.M.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07432220458. Het bedrijf O.C.M.W. bevindt zich op het adres: LEOPOLDPLEIN 12; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in O.C.M.W. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van O.C.M.W. is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O.C.M.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O.C.M.W., openstaande posities, locatie van O.C.M.W. op de kaart.

O.C.M.W. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is O.C.M.W., company assigned to the tax number BE07432220458. The company O.C.M.W. is located at the address: LEOPOLDPLEIN 12; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Overheidsdiensten. Products created in O.C.M.W. were not found.
The main activity of O.C.M.W. is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of O.C.M.W. is not available. You also can look at reviews of O.C.M.W., open positions, location of O.C.M.W. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O.C.M.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O.C.M.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O.C.M.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O.C.M.W., employees, financial statistics.