STEFAAN VANDERSMISSEN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • STEFAAN VANDERSMISSEN
Private companiesTobacco Products • STEFAAN VANDERSMISSEN

Contactgegevens STEFAAN VANDERSMISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN VANDERSMISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN VANDERSMISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 62; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22674517 (+32-22674517) 22674517 (+32-22674517)

Fax (fax): +32 (16) 512-78-50 +32 (16) 512-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN VANDERSMISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN VANDERSMISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN VANDERSMISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN VANDERSMISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN VANDERSMISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN VANDERSMISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN VANDERSMISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN VANDERSMISSEN
Products information STEFAAN VANDERSMISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE02418060302
Ondernemingsnummer: 2439758300
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in STEFAAN VANDERSMISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN VANDERSMISSEN
(Get full report from official database of BE for STEFAAN VANDERSMISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN VANDERSMISSEN
Addition kinds of activities for STEFAAN VANDERSMISSEN

501301. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
22110804. kaasdoek | Cheesecloth
26790504. Cadeaupapier, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Gift wrap, paper: made from purchased material
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij STEFAAN VANDERSMISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN VANDERSMISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN VANDERSMISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN VANDERSMISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van STEFAAN VANDERSMISSEN in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN VANDERSMISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN VANDERSMISSEN. Laat een reactie achter voor STEFAAN VANDERSMISSEN. STEFAAN VANDERSMISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN VANDERSMISSEN. Leave a respond for STEFAAN VANDERSMISSEN. STEFAAN VANDERSMISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN VANDERSMISSEN op de google maps. Adres en contacten STEFAAN VANDERSMISSEN
Location of STEFAAN VANDERSMISSEN on the google maps. Address and contacts of STEFAAN VANDERSMISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN VANDERSMISSEN STEFAAN VANDERSMISSEN: PATTOU-VANDOORNE | HUBAUX GEERT | VERLOOVE | JACK VAN RECK | CORTEN-SWINNEN

Other related companies as STEFAAN VANDERSMISSEN: PATTOU-VANDOORNE | HUBAUX GEERT | VERLOOVE | JACK VAN RECK | CORTEN-SWINNEN

STEFAAN VANDERSMISSEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN VANDERSMISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02418060302. Het bedrijf STEFAAN VANDERSMISSEN bevindt zich op het adres: DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 62; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in STEFAAN VANDERSMISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN VANDERSMISSEN is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN VANDERSMISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN VANDERSMISSEN, openstaande posities, locatie van STEFAAN VANDERSMISSEN op de kaart.

STEFAAN VANDERSMISSEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN VANDERSMISSEN, company assigned to the tax number BE02418060302. The company STEFAAN VANDERSMISSEN is located at the address: DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 62; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in STEFAAN VANDERSMISSEN were not found.
The main activity of STEFAAN VANDERSMISSEN is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN VANDERSMISSEN is not available. You also can look at reviews of STEFAAN VANDERSMISSEN, open positions, location of STEFAAN VANDERSMISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN VANDERSMISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN VANDERSMISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN VANDERSMISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN VANDERSMISSEN, employees, financial statistics.