ALCOPA

Contactgegevens ALCOPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALCOPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALCOPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARTUIZERSWEG 3; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34500311 (+32-34500311) 34500311 (+32-34500311)

Fax (fax): +32 (16) 814-12-32 +32 (16) 814-12-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALCOPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALCOPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALCOPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALCOPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALCOPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALCOPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALCOPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALCOPA
Products information ALCOPA

BTW identificatienummer (tax): BE09208709716
Ondernemingsnummer: 1764099121
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ALCOPA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALCOPA
(Get full report from official database of BE for ALCOPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALCOPA
Addition kinds of activities for ALCOPA

0172. druiven | Grapes
327100. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
50330203. Minerale wol isolatiematerialen | Mineral wool insulation materials
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots

Werken bij ALCOPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALCOPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALCOPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALCOPA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

Zoek naar antwoorden van ALCOPA in sociale netwerken
Look for responds of ALCOPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALCOPA. Laat een reactie achter voor ALCOPA. ALCOPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALCOPA. Leave a respond for ALCOPA. ALCOPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALCOPA op de google maps. Adres en contacten ALCOPA
Location of ALCOPA on the google maps. Address and contacts of ALCOPA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALCOPA ALCOPA: ALFRED DETRAIT | Lhoest SPRL | Style | INSERTI | OTT MICHEL

Other related companies as ALCOPA: ALFRED DETRAIT | Lhoest SPRL | Style | INSERTI | OTT MICHEL

ALCOPA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALCOPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208709716. Het bedrijf ALCOPA bevindt zich op het adres: KARTUIZERSWEG 3; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ALCOPA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALCOPA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALCOPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALCOPA, openstaande posities, locatie van ALCOPA op de kaart.

ALCOPA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALCOPA, company assigned to the tax number BE09208709716. The company ALCOPA is located at the address: KARTUIZERSWEG 3; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in ALCOPA were not found.
The main activity of ALCOPA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALCOPA is not available. You also can look at reviews of ALCOPA, open positions, location of ALCOPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALCOPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALCOPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALCOPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALCOPA, employees, financial statistics.