ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT
Private companiesTransportation Equipment • ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT

Contactgegevens ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 69; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51780011 (+32-51780011) 51780011 (+32-51780011)

Fax (fax): +32 (84) 995-90-40 +32 (84) 995-90-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT
Products information ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE02745178222
Ondernemingsnummer: 4892730712
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Mat茅riel d'Automatisation.

Product categorie (product category): Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT
(Get full report from official database of BE for ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT
Addition kinds of activities for ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
6515. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair

Werken bij ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT in sociale netwerken
Look for responds of ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT. Laat een reactie achter voor ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT. ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT. Leave a respond for ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT. ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT op de google maps. Adres en contacten ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT
Location of ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT on the google maps. Address and contacts of ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT: GROEP ARGENTA | HET KRON VEN | FRANS DE GROOF | ALBERT CELIS | Goossens P

Other related companies as ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT: GROEP ARGENTA | HET KRON VEN | FRANS DE GROOF | ALBERT CELIS | Goossens P

ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02745178222. Het bedrijf ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 69; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel d'Automatisation..
De hoofdactiviteit van ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, openstaande posities, locatie van ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT op de kaart.

ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, company assigned to the tax number BE02745178222. The company ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT is located at the address: ROESELARESTRAAT 69; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab. List of products are Produits: Mat茅riel d'Automatisation..
The main activity of ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT is not available. You also can look at reviews of ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, open positions, location of ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVANCED SYSTEMS DEVELOPMENT, employees, financial statistics.