TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV
Private companiesCommunications • TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV

Contactgegevens TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leenstraat 137 9870 Zulte - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-88-53-12 32-93-88-53-12

Fax (fax): 32-93-88-65-15 32-93-88-65-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV
Products information TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE01042572021
Ondernemingsnummer: 4140441894
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roofing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV

225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
452299. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
14559906. Slip klei mijnbouw | Slip clay mining
22110606. Meubel denim | Furniture denim
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
50850106. Cooperage voorraad | Cooperage stock
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV. TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV. Leave a respond for TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV. TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV
Location of TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV: Dali's Bar | JACQUELINE | Sinexpert | FA. VAN MELKEBEKE | HUIS BIJ JAN

Other related companies as TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV: Dali's Bar | JACQUELINE | Sinexpert | FA. VAN MELKEBEKE | HUIS BIJ JAN

TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01042572021. Het bedrijf TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Leenstraat 137 9870 Zulte - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Roofing contractors. Producten gemaakt in TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV op de kaart.

TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE01042572021. The company TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV is located at the address: Leenstraat 137 9870 Zulte - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Roofing contractors. Products created in TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV were not found.
The main activity of TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, open positions, location of TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIJTGAT-ASPHALTBEDRIJF NV, employees, financial statistics.