Sinexpert

Contactgegevens Sinexpert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sinexpert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sinexpert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Cambre 336; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 762 31 50 (+32-02 762 31 50) 02 762 31 50 (+32-02 762 31 50)

Fax (fax): 02 770 79 32 (+32-02 770 79 32) 02 770 79 32 (+32-02 770 79 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sinexpert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sinexpert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sinexpert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sinexpert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sinexpert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sinexpert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sinexpert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sinexpert
Products information Sinexpert

BTW identificatienummer (tax): BE01829193115
Ondernemingsnummer: 3714172363
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Sinexpert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors and valuers - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sinexpert
(Get full report from official database of BE for Sinexpert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sinexpert
Addition kinds of activities for Sinexpert

011200. Rijst | Rice
23230101. Boogbanden, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Bow ties, men's and boys': made from purchased materials
25410105. Showcases, behalve gekoeld: hout | Showcases, except refrigerated: wood
27590300. Promotie printen | Promotional printing
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
75399906. Aanhangwagen reparatie | Trailer repair
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij Sinexpert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sinexpert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sinexpert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sinexpert. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van Sinexpert in sociale netwerken
Look for responds of Sinexpert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sinexpert. Laat een reactie achter voor Sinexpert. Sinexpert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sinexpert. Leave a respond for Sinexpert. Sinexpert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sinexpert op de google maps. Adres en contacten Sinexpert
Location of Sinexpert on the google maps. Address and contacts of Sinexpert

Andere gerelateerde bedrijven als come Sinexpert Sinexpert: C.M.K. Kunststoffen BVBA | MAGNABOSCO | HOLIDAYS | JOSEPH FOULON | Imag'In

Other related companies as Sinexpert: C.M.K. Kunststoffen BVBA | MAGNABOSCO | HOLIDAYS | JOSEPH FOULON | Imag'In

Sinexpert is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sinexpert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01829193115. Het bedrijf Sinexpert bevindt zich op het adres: Rue de la Cambre 336; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Surveyors and valuers - General. Producten gemaakt in Sinexpert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sinexpert is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sinexpert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sinexpert, openstaande posities, locatie van Sinexpert op de kaart.

Sinexpert is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sinexpert, company assigned to the tax number BE01829193115. The company Sinexpert is located at the address: Rue de la Cambre 336; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Surveyors and valuers - General. Products created in Sinexpert were not found.
The main activity of Sinexpert is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sinexpert is not available. You also can look at reviews of Sinexpert, open positions, location of Sinexpert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sinexpert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sinexpert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sinexpert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sinexpert, employees, financial statistics.