FLAIR PRODUCTS SA

Contactgegevens FLAIR PRODUCTS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAIR PRODUCTS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAIR PRODUCTS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De Wavre 1789 1160 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-74-94-11 32-26-74-94-11

Fax (fax): 32-26-63-42-00 32-26-63-42-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAIR PRODUCTS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAIR PRODUCTS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAIR PRODUCTS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAIR PRODUCTS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAIR PRODUCTS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAIR PRODUCTS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAIR PRODUCTS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAIR PRODUCTS SA
Products information FLAIR PRODUCTS SA

BTW identificatienummer (tax): BE07212768554
Ondernemingsnummer: 9353729248
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLAIR PRODUCTS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gases, compressed and liquefied

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAIR PRODUCTS SA
(Get full report from official database of BE for FLAIR PRODUCTS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAIR PRODUCTS SA
Addition kinds of activities for FLAIR PRODUCTS SA

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
39491201. Croquet sets | Croquet sets

Werken bij FLAIR PRODUCTS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAIR PRODUCTS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAIR PRODUCTS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAIR PRODUCTS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van FLAIR PRODUCTS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLAIR PRODUCTS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAIR PRODUCTS SA. Laat een reactie achter voor FLAIR PRODUCTS SA. FLAIR PRODUCTS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAIR PRODUCTS SA. Leave a respond for FLAIR PRODUCTS SA. FLAIR PRODUCTS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAIR PRODUCTS SA op de google maps. Adres en contacten FLAIR PRODUCTS SA
Location of FLAIR PRODUCTS SA on the google maps. Address and contacts of FLAIR PRODUCTS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAIR PRODUCTS SA FLAIR PRODUCTS SA: Becaus Wim | WW projects BVBA | ST.MARTINUS R.V.T. | LEMA | TULLEMANS

Other related companies as FLAIR PRODUCTS SA: Becaus Wim | WW projects BVBA | ST.MARTINUS R.V.T. | LEMA | TULLEMANS

FLAIR PRODUCTS SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAIR PRODUCTS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07212768554. Het bedrijf FLAIR PRODUCTS SA bevindt zich op het adres: Ch. De Wavre 1789 1160 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gases, compressed and liquefied. Producten gemaakt in FLAIR PRODUCTS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAIR PRODUCTS SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAIR PRODUCTS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAIR PRODUCTS SA, openstaande posities, locatie van FLAIR PRODUCTS SA op de kaart.

FLAIR PRODUCTS SA is a company, that was registered 2006 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLAIR PRODUCTS SA, company assigned to the tax number BE07212768554. The company FLAIR PRODUCTS SA is located at the address: Ch. De Wavre 1789 1160 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gases, compressed and liquefied. Products created in FLAIR PRODUCTS SA were not found.
The main activity of FLAIR PRODUCTS SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAIR PRODUCTS SA is not available. You also can look at reviews of FLAIR PRODUCTS SA, open positions, location of FLAIR PRODUCTS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAIR PRODUCTS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAIR PRODUCTS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAIR PRODUCTS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAIR PRODUCTS SA, employees, financial statistics.