ARTI IMPORT BENELUX

Contactgegevens ARTI IMPORT BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTI IMPORT BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTI IMPORT BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMBACHTSWEG 9; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92524364 (+32-92524364) 92524364 (+32-92524364)

Fax (fax): +32 (64) 129-10-33 +32 (64) 129-10-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTI IMPORT BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTI IMPORT BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTI IMPORT BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTI IMPORT BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTI IMPORT BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTI IMPORT BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTI IMPORT BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTI IMPORT BENELUX
Products information ARTI IMPORT BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE06009490966
Ondernemingsnummer: 2643005371
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Traitement contre les Vers.. Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTI IMPORT BENELUX
(Get full report from official database of BE for ARTI IMPORT BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTI IMPORT BENELUX
Addition kinds of activities for ARTI IMPORT BENELUX

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
24510202. Mobiele klaslokalen | Mobile classrooms
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
52110105. zijspoor | Siding

Werken bij ARTI IMPORT BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTI IMPORT BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTI IMPORT BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTI IMPORT BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van ARTI IMPORT BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of ARTI IMPORT BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTI IMPORT BENELUX. Laat een reactie achter voor ARTI IMPORT BENELUX. ARTI IMPORT BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTI IMPORT BENELUX. Leave a respond for ARTI IMPORT BENELUX. ARTI IMPORT BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTI IMPORT BENELUX op de google maps. Adres en contacten ARTI IMPORT BENELUX
Location of ARTI IMPORT BENELUX on the google maps. Address and contacts of ARTI IMPORT BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTI IMPORT BENELUX ARTI IMPORT BENELUX: Tapiclub Interieur NV | Hirondelles (Les) | Jump-In | Isobio SPRL | RIA BLONDEEL

Other related companies as ARTI IMPORT BENELUX: Tapiclub Interieur NV | Hirondelles (Les) | Jump-In | Isobio SPRL | RIA BLONDEEL

ARTI IMPORT BENELUX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTI IMPORT BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06009490966. Het bedrijf ARTI IMPORT BENELUX bevindt zich op het adres: AMBACHTSWEG 9; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activit茅s: Traitement contre les Vers.. Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van ARTI IMPORT BENELUX is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTI IMPORT BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTI IMPORT BENELUX, openstaande posities, locatie van ARTI IMPORT BENELUX op de kaart.

ARTI IMPORT BENELUX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTI IMPORT BENELUX, company assigned to the tax number BE06009490966. The company ARTI IMPORT BENELUX is located at the address: AMBACHTSWEG 9; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activit茅s: Traitement contre les Vers.. Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of ARTI IMPORT BENELUX is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTI IMPORT BENELUX is not available. You also can look at reviews of ARTI IMPORT BENELUX, open positions, location of ARTI IMPORT BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTI IMPORT BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTI IMPORT BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTI IMPORT BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTI IMPORT BENELUX, employees, financial statistics.