RIA BLONDEEL

Contactgegevens RIA BLONDEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIA BLONDEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIA BLONDEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENDREEF 105; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93481735 (+32-93481735) 93481735 (+32-93481735)

Fax (fax): +32 (87) 440-13-13 +32 (87) 440-13-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIA BLONDEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIA BLONDEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIA BLONDEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIA BLONDEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIA BLONDEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIA BLONDEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIA BLONDEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIA BLONDEEL
Products information RIA BLONDEEL

BTW identificatienummer (tax): BE07181732177
Ondernemingsnummer: 2070617675
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in RIA BLONDEEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Astrologen, grafologen and mediums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIA BLONDEEL
(Get full report from official database of BE for RIA BLONDEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIA BLONDEEL
Addition kinds of activities for RIA BLONDEEL

452200. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
28999916. Kleurstoffen en tinten, huishoudens | Dyes and tints, household
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
37249912. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigmotoren en onderdelen | Research and development on aircraft engines and parts
50649907. Percolators | Percolators

Werken bij RIA BLONDEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIA BLONDEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIA BLONDEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIA BLONDEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van RIA BLONDEEL in sociale netwerken
Look for responds of RIA BLONDEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIA BLONDEEL. Laat een reactie achter voor RIA BLONDEEL. RIA BLONDEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIA BLONDEEL. Leave a respond for RIA BLONDEEL. RIA BLONDEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIA BLONDEEL op de google maps. Adres en contacten RIA BLONDEEL
Location of RIA BLONDEEL on the google maps. Address and contacts of RIA BLONDEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RIA BLONDEEL RIA BLONDEEL: POINT CHAUD | OUTSIDE STORE | ANNA LAMMENS | CLARCR?DIT & CO | DE NIEUWE FRUITHAL

Other related companies as RIA BLONDEEL: POINT CHAUD | OUTSIDE STORE | ANNA LAMMENS | CLARCR?DIT & CO | DE NIEUWE FRUITHAL

RIA BLONDEEL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIA BLONDEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07181732177. Het bedrijf RIA BLONDEEL bevindt zich op het adres: GROENDREEF 105; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Astrologen, grafologen and mediums. Producten gemaakt in RIA BLONDEEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIA BLONDEEL is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIA BLONDEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIA BLONDEEL, openstaande posities, locatie van RIA BLONDEEL op de kaart.

RIA BLONDEEL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIA BLONDEEL, company assigned to the tax number BE07181732177. The company RIA BLONDEEL is located at the address: GROENDREEF 105; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Astrologen, grafologen and mediums. Products created in RIA BLONDEEL were not found.
The main activity of RIA BLONDEEL is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RIA BLONDEEL is not available. You also can look at reviews of RIA BLONDEEL, open positions, location of RIA BLONDEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIA BLONDEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIA BLONDEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIA BLONDEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIA BLONDEEL, employees, financial statistics.